úterý 10. dubna 2018

Pivní džbán keramický

Pokud vám chybí v nabídce keramický džbán požadovaného tvaru, objemu a dekoru, pak nás neváhejte kontaktovat a my vám ho rádi vyrobíme na zakázku. Na zakázku vyrábíme rovněž džbány s nejrůznějšími logy či nápisy. Jsme schopni vyrobit větší množství džbánů na pivo, přímo pro pivovary. Naše ručně vyráběné keramické džbány udrží vaše pivo dlouho studené.


Pivní džbán keramický

Máme pro vás malé džbánky na piva, ale i pořádné džbány na piv - ty je lepší nosit i vyprazdňovat skupinově. Originální keramické nádoby na vodu i na pivo umí nejlépe české a slovenské ruce. Poháry, korbely, džbány a džbánky z keramiky najdete.


Keramický džbán na pivo. Krásný kameninový džbán na 5l piva. Na ozdobu nebo pro odnos piv z hospody domů. Hnědý pivní džbán , ve kterém si z oblíbené hospůdky přinesete až piv.


Pivní džbán keramický

Skladem Ručně vyráběné zboží 7Kč Koupit Pivní půllitry. Pivní džbán zelený na piva Pivní Dárky. Pivní sklo a korbele pivovarů České republiky. Sklenice Radegast 5l. Pivní půllitr s vlastní fotkou Půllitr s gravírovanou fotkou je skvělý dárek k narozeninám, svátku nebo vánocům.


Pokud byste chtěli na půllitr pouze vlastní text, lze i to zařídit. Samozřejmě, že na půllitru nemusí být jen portrét, ale i např. Nemůžu nevzpomenout i na keramické džbány a džbánky různých objemů a velikostí.


Pivní džbán keramický

Dobrou chuť a na naše zdraví chlapy. Pivním džbánem uděláte radost každému pivaři i pivařce. Džbán je vypálený v peci, takže ho ani myčka na nádobí nepoškodí. A taky jsou užitečnými pomocníky v tom, jak si donést čerstvě natočené pivo domů nebo na zahradu.


Ideální objem pro příležitost skočit si přes ulici pro pivo a vychutnat si ho doma sám nebo s přáteli. Ke džbánu se hodí keramický krýgl nebo pohár. Momentálně je skladově dostupné čistý. Variantu prosím upřesněte v poznámce objednávky. AD pivní Cash and Carry, s. Specializovaný maloobchod s pivem v sudech i ostatních baleních, destiláty, nealko nápoji a vínem.


Podzim Starý Mu ž Paměti. Irsko Dublin Temple Bar. Pivo A Palm Tree Oslava. Popis: Prodám starý pivní keramický džbán - krýgl, cca litru, výška cm. Nepoškozený, nálezový stav - viz foto.


Džbán 5L keramický , vypalovaný je vhdoný na pivo, vodu a další nápoje, které udrží chladné mnohem déle než skleněné a plastové obaly. Džbán Martin může být i pěknou dekorací i vázou na květiny. Džbán pivní Inzerát byl odebran z oblíbených. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Ikea Vänlig Inzerát byl odebran z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky