pondělí 23. dubna 2018

Kulmofén

Při výběru nového kulmofénu se zaměřujte i na takové detaily, mezi které patří kupříkladu výrobní materiál hlavice. Z technických parametrů by vás měl zajímat příkon, nastavení teploty nebo rychlost foukání vzduchu. Tento kulmofén má nadstavec klasickú rovnú kefu.


Výrobca Philips navrhol tento kulmofén s inovatívnou rovnou plochou tak, aby presne nasmeroval prúd teplého vzduchu na časť, kam ju potrebujete. S týmto kulmofénom si vytvaruje objemový účes a rovnako dobre mu ide aj. Studený vzduch pomocí jediného tlačítka účes zafixuje a je vhodný zejména pro citlivější vlasy.

Oboustranná rotace se vám může hodit například v okamžiku zapletení vlasů do kartáče. Vzhledem k tomu, že kulmofén se skládá ze dvou částí, na něž jsou kladeny různé nároky, je na každou z nich použit různý druh materiálu. První díl je část, za kterou kulmofén držíme a na němž jsou umístěna ovládací tlačítka.


Na jeho výrobu se využívá plast či jiný druh tvrzeného materiálu. Pořiďte si kulmofén Philips, Babyliss nebo Rowenta a získejte dokonalý účes. Výhody kulmofénu na vlasy. Oproti klasické kulmě, které se foukací kulma do značné míry podobá, disponuje navíc kartáčem pro vyčesávání vlasů.


Vďaka rôznym nadstavcom zvládne kulmofén krátke vlasy, ale aj dlhú hrivu.

Aké príslušenstvo je k dispozícii? Vzduchová tryska na rýchlejšie vysušenie vlasov. Narovnávacia kefa vyžehlí vlasy bez toho, aby stratili objem. Tento vlasový pomocník v sobě kombinuje natáčecí kulmu a horkovzdušný fén. Kromě toho má celou řadu nástavců, které se dají snadno měnit a díky kterým může být váš účes pokaždé jiný a zcela originální.


Oproti klasickej kulme, ktoré sa fúkacia kulma do značnej miery podobá, disponuje navyše kefou pre vyčesávanie vlasov. Jde tedy o spojení dvou přístrojů, které v součinnosti umožňují vytvoření velmi pevného a krásného účesu. Ve chvíli, kdy nejvíc spěcháte, si vaše vlasy dělají, co chtějí. Pro tyhle případy je dobré mít v zásobě jeden praktický kulmofén , který nepoddajné nebo přeleželé vlasy srovná rychle a efektivně do latě. Zabudnite na komplikované použitie fénu a kefy na vlasy, teraz túto úlohu zvládne jeden prístroj.


Zadovážte si kulmofén Rowenta, Philips alebo Babyliss a získajte dokonalý účes. SUPER CENY s dopravou do druhého dne! Osušte, učešte a zväčšite objem svojích vlasov v jednom kroku!


Ušetrite svoj čas aj peniaze – s nami si rýchlo a jednoducho vytvoríte profesionálny účes. Keramický povrch chráni vlasy pred poškodením. Unikátne prieduchy a oválny dizajn pre rýchlejšie a príjemnejšie sušenie.


Viac intenzít tepla: nízka, stredná a vysoká teplota.

Jeho povrchová úprava je obohacena o kašmír s keratinem, které se starají o zářivý lesk vlasů a jejich ochranu proti působení vysokých teplot. Sušení a úprava vlasů zároveň – nový kulmofén Philips ProCare umožňuje dosáhnout krásné přirozené úpravy vlasů a přitom poskytuje vašim vlasům maximální péči. Inovativní lopatkový kartáč přispívá k vytvoření přirozeně rovného účesu bez poškození.


Ať už jde o volné nebo husté kadeře, vlny nebo rovné účesy, kulmy a víceúčelové nástroje pro úpravu vlasů, Rowenta vám vždy umožní popustit uzdu fantazii. Kulmy a vlasový styling.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky