středa 4. dubna 2018

Odrazná deska heureka

Skládá se z difuzoru, stříbrné, měkké zlaté a bílé odrazné plochy a černé plochy. Nedílnou součástí výbavy na cesty by měla být jedna či několik odrazných. Odrazova deska - Vyhľadávanie na Heureka. Kruhová odrazná deska s 5ti různými povrchy.


Průměr ve složeném stavu 33cm. Obsahuje zlatou, stříbrnou a bílou odraznou plochu, černou plochu a bílý difuzér. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Obsahuje difuzér, stříbrnou, zlatou, černou a bílou odraznou plochu. Vyhledávání na Heureka. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Bílo, stříbrná, zlatá, černá a difůzní odrazná deska 5vprůměru 60cm, součástí výrobku je přenosný vak Stříbrná pro kontrast zlatá pro oteplující světlo černá pro potlačení.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Jde o desky vyrobené z materiálu s vysokým leskem a odraziv. Vybírejte si Základní desky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Vestavěná odrazná i rozptylná deska. Jen maličkosti, ale je jich několik: Absence českého návodu. Nejen v tištěné podobě, ale ekvivalent anglického a německého tištěného návodu se mi nepodařilo najít ani na internetu.


Vybírejte si Varné desky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Dvouplotýnkové varné desky. Zde se nacházíte: Heureka. Elektronika Foto Studiová fototechnika Nejoblíbenější produkty Nejoblíbenější produkty sekce Studiová fototechnika Žebříček aktuálně nejpopulárnějších produktů je aktualizován denně na základě chování nakupujících a zájmu o jednotlivé produkty.


Vybírejte si Vibrační desky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Prkénka a krájecí desky. Odrazná deska - plocha 110cm, Set 5v1.


Deska se skládá z bílé, černé, stříbrné, zlaté a transparentní plochy, které využijete jak ve studiu, tak v exteriérech p. Odrzová látka je z každé strany jiná. Nově přehlednější a rychlejší. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Tato univerzální odrazná sada se skládá z vypínací – skládací pružiny s difuzní bílou látkou pro změkčení světla. Doporučené názvy pro jednotlivé sekce na Heurece. Neuvedení některé doporučené informace v názvu může být důvodem zablokování produktu pro zobrazení v kategorii. Držák odrazné desky Fstudio, s kloubem na stativ STod.


Profesionální internetový obchod. Vybírejte si Plavecké desky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky