úterý 17. dubna 2018

Odizolovací nůž na kabely

Nůž na kabely Weicon S 4-2 Ø - mm. Poškození vnitřních vodičů je díly plynulému nastavení hloubky řezu vyloučené. Toto probíhá prostřednictvím jednoduché a přesné obsluhy regulace kol.


Nůž disponuje nastavitelným šroubem pro přizpůsobení hlouky řezu a otočnou čepelí pro kruhové nebo podélné řezání. Odizolovací plastový nůž pro kabely s průměrem 8- 28mm. Kabel drží v dráze díky samosvorné kovové pojistce, kterou vnitřní pružina tlačí směrem dolů.


Kromě pracovníka chrání ještě izolaci vodiče, se kterým elektrikář pracuje. Nůž odizolovací na koaxiální kabely , ploché-oblé. Pro ploché kabely do šířky mm. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Lehčí řez při jednoručním ovládání díky vysokému.


Všetko skladom, dobré ceny a rýchla doprava. Nože pro odizolování kabelů, odplášťovací, elektrikářský, odizolovací , s kapkou. Speciální nástroje pro odizolování kabelů. Kvalitní elektrikářský nůž na odizolování kabelů je velmi praktická věc, která dokáže uspořit spousty času a práce.


V naší nabídce naleznete klasické elektrikářské nože na kabely s čepelí či odizolovací nůž na kabely s možností nastavení kolečkem (je možné použít na průměr kabelu od 5mm do 28mm). Je vybaven inegrovanou stupnicí délky odizolování a snímacím systémem, kterým se nastaví požadovaný průřez vodiče. Pro jemné i masivní vodiče s PVC izolací. Snadné, rychlé a přesné odizolování všech běžných kulatých kabelů o průměru až mm². Já vím, za ty peníze není co řešit.


Ale vadilo mi to zadrhávání, zajímalo by mě jestli je to takhle u všech. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu.


Vás rádi informovali o tom, že veškerý prodej a služby nabízené podnikatelům jsou stále k dispozici jak na prodejnách, tak na našem e-shopu. O dalších vládních nařízeních a omezeních Vás budeme informovat. Haupa Popis Univerzální nástroj pro stříhání, odizolování a odstraňování pláště z kulatých a plochých kabelů, stíněných (STP) a nestíněných (UTP) sdělovacích datových kabelů.


Kč, pouze na ProMistry. V rámci preventivní ochrany našich zaměstnanců máme od pátku 13. Nůž pro odstranění kabelové izolace s nastavitelnou hloubkou naříznutí izolace 8-mm.


Nůž má v rukojeti náhradní břit. Prodej realizujeme po celé ČR i SK formou balíkové přepravy. Společnost Thonauer vám dá díky širokému sortimentu produktů odpověď na dnešní požadavky v oblasti zpracování kabelů. Odplášťovací nůž JOKARI na ploché kabely do mm.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Izolované elektrikářské nože a nože na odstraňování plášťů kabelů jsou vybaveny všemi novinkami, které nožům propůjčují bezpečnost, pohodlí a výkon. UPOZOZNĚNÍ: Dovolujeme si vás informovat, že provoz výdejních míst DPD Pickup je omezen, v některých případech zcela uzavřen z důvodu nařízení vlády ČR. Ideální pro práce na elektroinstalacích.


Slouží k rychlému a přesnému stažení izolace ze všech běžných koaxiálních kabelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky