pátek 6. dubna 2018

Dozy na čaj

Plechové vakuové dózy na čaj a potraviny Oblečte váš čaj a kávu do krásného a praktického kabátku. Pokud jste se domnívali, že čaj a káva přináší potěšení výhradně pro vaše chuťové smysly, pak vás musíme mírně poopravit. Krémová dóza na čaj s bambusovým víkem Premier Housewares Fletcher, 8ml. Dóza na čajové sáčky cm.


Vybírejte z 3produktů v kategorii dózy. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.

Ze široké škály dezénů si jistě vyberete dózy dle vlastního stylu. Dózy na čaj , kávu a potraviny z různých druhů materiálů. Přímý dovozce a všechno ihned k odeslání. Vyberte si dózu na čaj alebo kávu. Milovníci čaje a kávy nastražte konvičky a sítka, právě vstupujete do našeho malého ráje.


V něm vám nabízíme vše, co si srdce pravého čajomile a kávomila může přát - sypané čaje, dózy na čaj , čajítka neboli čajová sítka, podčajníky, konvice na čaj , mletou i zrnkovou kávu i stylové boxy na čaje. Nájdite si čaj podľa Vašej chuti vo Vašom okolí. Doprava € Spolu € Košík Pokladňa.

Výhodné ceny dopravy a rýchle dodacie lehoty: alebo za 2. Uskladnite si ptoraviny tak ako sa patrí! Vám chýba dóza na čaj , dóza na kávu, dóza na cukrovinky či sušienky, na FAVI nájdete širokú ponuku potravinových dóz v rôznych veľkostiach a tvaroch. Na uskladnenie čajových lístkov je potrebné suché a tmavé prostredie. Keďže poznáme naše gazdinky, vieme, že pre vašu kuchyňu zohráva veľkú rolu tiež dizajn jednotlivých doplnkov, a teda aj dóz na čaj. Dózy a krabice na čaj.


Preto sú čajové nádoby z. Speciální dózy a nádoby dokážou uchovat čaj správným způsobem, aby si zachoval svou chuť i aroma. Jako stvořené jsou pro uchování čaje a kávy plechové dózy. Navíc se stanou pěknou dekorací kuchyně.


Pro čaje v sáčcích zase slouží krásné krabičky. Uchovají aroma a chuť čaje, abyste si jej mohli vychutnat naplno. A protože všechny čaje nejsou stejné a každý má své výjimečné charakteristiky, jsou jim uzpůsobeny i čajové dózy. Hľadáte dózy na čaj alebo kávu? Chcete štýlovú dózu na čaj ? Kovová dóza je vhodná na skladovanie čaju, kávy alebo korenia.


Je zdravotne nezávadná s úpravou proti korózii určená priamo na potravinárske použitie.

Dózy a krabičky na sypaný čaj Kvalitní čaje si zaslouží i kvalitní domeček, tedy nějakou praktickou a perfektně těsnící dózu nebo krabičku. V nabídce čajových dóz naleznete klasické plechové dózy, dřevěné krabičky, i hermeticky uzaviratelné plastové dózy. Sada ks dóz na cukor, kávu a čaj značky Affek design 305. Krásne, praktické, kovové retro dózy. Uchovávajú arómu, chránia pred svetlom.


Dózy majú silikónové tesnenie, vďaka ktor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky