pátek 27. dubna 2018

Nerezový chladič

Nerezové šneky do chladičů nápojů. Různé velikosti dle požadovaného počtu nápojových cest a typu chladiče. Tento praktický doplněk by neměl chybět na domácích večírcích.


Dá se využívat také v restauracích, hospodách a barech. Po stranách s úchyty pro jednoduchou manipulaci. Vhodná b¨na bílé víno a šampaňské. Klasický spirálový chladič , který se ponoří do mladiny a připojí na rozvod studené vody.


Jednoduchý a rychlý způsob jak ochladit mladinu po varu. Vyrobeno z potravinářské nerezi. Chlazení probíhá průtokem studené vody přes spirálu chladiče.


Obsahuje metrov nerezových trubiek, priem. Pripojí sa k vodovodnému kohútiku a ponorí do mladiny. Do obchodu Top kuchynské potřeby. Těžké provedení z nerezu, leštěný. Chladící nádoba na láhev vína s. Lze jej postavit vedle stolu, šetří tak místo při stolování.


Vyberajte z 4inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Potom tento chladič na víno je pro vás téměř nepostradatelný. Stylový elegantní chladič umožňuje chladit vaše víno okamžitě - bez ledu! Elegantní chladič má opakovaně použitelný Rapid Ice chladící prvek , který může ochladit láhev za několik minut a udržovat v chladu několik hodin.


Primárně byly použity pro chlazení piva ve velkých pipach, ale při reklamaci s. Popis: Prodam nerezovy chladic na vino, sekt, procecco ci sampanske a jine napoje. Možno ho postaviť vedľa stola, šetrí tak miesto pri stolovaní. Kč, od výrobce TORO jehož aktuální dostupnost není skladem! Kč (Euro) na objednání.


Valentýn se už blíží a my jsme si pro Vás připravili slevu na celý Váš nákup! Využijte naší skvělé nabídky, stačí zadat slevový kód VALENTYN do objednávky. Prosíme Vás o platby vopred či kartou.


Dopravcovia neprijímajú hotovosť a je znížený počet výdajní Zásilkovna. Elegantná chladič má opakovane použiteľný Rapid Ice chladiaci prvok, ktorý môže ochladiť fľašu za niekoľko minút a udržiavať v chlade niekoľko hodín. Rychle chladící nerezový obal na láhev šampaňského. Skládá se z vnějšího černého pláště (krytu) a samotného obalu, který je vyplněn zdravotně nezávadným gelem a který je velmi skladný Gel zůstává i při velmi nízkých teplotách kapalný, což znamená, že se plně přizpůsobí povrchu láhve.


Veľmi moderné prevedenie stojana na chladiče fliaš. Je vyrobený z leštenej chrómniklovej nerezovej ocele. Na stranách s netradičnými uchami.


K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie a web storage.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky