středa 25. dubna 2018

Konvice na kávu s pístem

Filtrační píst konvice oddělí vyluhovaný čaj nebo kávu od připraveného nápoje. Uvnitř je konvice vybavena filtračním pístem. Elegantní konvice na kávu nebo čaj s filtračním pístem. Stlačovací píst je z nerez oceli.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.

Pomocí jemného sítka stlačíte pevné částečky z nápoje na dno konvice. Je ale také skvělá pro přípravu ledové kávy s hustou pěnou (pouze voda, instantní káva, popřípadě cukr nebo med a napěníte). Zaměřte se na praktické french pressy a mokka konvice.


Jak uvařit kávu v moka konvičce? Nádobu na vodu naplňte studenou vodou po vzduchový ventil. Najemno pomletou kávu nasypte do sítka na kávu. Celou konvici postavte na zapnutou plotýnku.

Postup je stejný při přípravě kávy i čaje. Skleněná konvice s ouškem, kterou kryje plastové víčko s připevněným pístem na stlačení a sítkem. Na dno skleněné konvice nasypete požadované množství čaje, nebo mleté kávy. Jak fungují konvice na kávu s filtrem. V naší nabídce máme také konvice na kávu s filtračním pístem.


Fungují tak, že se do konvice připraví káva, zalije se horkou vodou a zamíchá. Poté filtr přitlačíme ke dnu, aby se sedlina oddělila od lahodného nápoje. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


I pro přípravu v moka konvičce platí – čím čerstvější káva, tím lepší výsledek. Připravili jsme pro vás návo jak na to. Nejlepší chuti dosáhnete, když semelete kávu krátce před přípravou. Na mlýnku s kameny, na kuchyňského robota s čepelemi zapomeňte. Praktická konvice s filtračním pístem udělá z přípravy Vašeho oblíbeného čaje, kávy opravdový požitek.


Sklo konvice je určeno na horké nápoje do 1st. Materiál - sklo, nerez,plast.

Konvice na čaj z matné nerezové oceli s pístem. Přes síto si poté nalijete chutný nápoj. Zde najdete konvice na kávu a čajníky.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Pro ty z Vás co mají rádi klasiku tu máme pěkné designové konvice na čaj, kávu i espresso. Vyberte si ty nejkvalitnější konvice od značky Bergner. Pro náročné tu máme i smaltové konvice od KaiserHoff v různém barevném.


Skvělá konvice s pístem snadno a rychle připraví kávu bez lógru nebo sypaný čaj bez lístků či květů. Pomocí pístu (jemného sítka) stlačíte částečky z nápoje na dno konvice. Konvička na čaj a kávu French Press RENBERG z žáruvzdorného skla a tvrzeného plastu v různých barevných kombinacích. V této kategorii najdete konvice na kávu a čaj.


S tímto zbožím zákaznicí objednávají také. COLUMBIA l nerezová lesklá - Bodum. Kč (Euro) na objednání.


Chcete si kdykoli dopřát kvalitní, silnou kávu a to pokud možno jednoduše? French press konvička vyrobená z kombinace materiálů nerez, sklo a plast si kromě kávy poradí i například s čajem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky