čtvrtek 12. dubna 2018

Pivní tanky cena

Pivní tanky představují revoluční řešení v distribuci a prodeji čepovaného piva. Umožňují pivovarům dostat jejich produkt ke koncovému spotřebiteli ve stejné kvalitě, v jaké jej vyrobily. Minimalizují ztráty jakosti způsobené dopravou, skladováním a napojováním na pivní cesty v místě spotřeby.


Jsme výrobci nerezových tanků pro pivovarnictví. Nabízíme pivní tanky , což jsou netlakové a tlakové nádoby z potravinářské nerezivějící oceli (AISI 3nebo AISI 3– podle účelu), určené pro výrobu piva, skladování piva a další manipulaci s pivem.

Naše pivní tanky na žádost zákazníka vybavujeme standardní výbavou (vždy je uvedená v nabídce) anebo. Nádrže musí být umístěny v izolované chlazené místnosti, kde je prostor chlazen vzduchovou chladicí jednotkou. Jejich výhodou je nízká pořizovací cena. Staré pivní lahve s litými nápisy pivovarů Moravy a Slezska, jednotlivě i sbírky, reklamy, starší pivní sklenice a tácky, ohříváčky a další staré věci z pivovarů a hospod koupím. Dobře zaplatím také HNĚDOU láhev s osmicípou Sternbergskou hvězdou a nápisem PIVOVAR J. ZE STERNBERKŮ V MALENOVICÍ.


Ležácké tanky na sekundární fermentaci piva, chlazené vzduchem, neizolované. Tyto válcové nádrže na zrání piva mají nejjednodušší konstrukci, proto je možné je zakoupit za nejnižší cenu.

Do ležáckého tanku se přečerpává vykvašené. Jsou vybavené plastovým vakem. Tanky jsou obsahují duplikační chladicí kanály, kterými protéká chladicí kapalina – voda nebo glykol, ale nemají izolaci a vnější krycí plášť. Tanky se doporučuje umístit do lehce izolované nechlazené místnosti nebo izolovaného boxu, kde nedochází k nadměrnému zahřívání tanků vzduchem. Naše společnost nabízí pivní tanky společnosti Fib Beer Systems.


Po ukončení fáze dozrávání výroby v maturních nádržích nebo válcových kuželových nádržích (v závislosti na zvolené fermentační technologii) se pivo natáhne do Servírovací tanky. Tento fermentor je určen pouze pro proces primární fermentace mladiny bez tlaku, nikoli pro sekundární. Jedná se o tradiční technologii výroby typického českého ležáku. Podpultové mokré chlazení piva.


Nadpultové suché pivní chlazení. Výčepní zařízení a pivní chlazení. Příslušenství k výčepním stojanům. Pivní tácky vyrábíme tiskovou technologií offset na vysoce bílou pivní lepenku o tloušťce cca a 6mm.


Spektrum tvarů pivních tácků je opravdu široké – kulatý, hranatý nebo speciální formát. Pokud si nevyberete z již existujících výsekových forem, je možné nechat vyrobit jakoukoliv novou. Plánujete výstavbu minipivovaru a nejste si jistí, jaké tanky si pro výrobu piva pořídit?


Pak pro Vás může být modulární systém pivovarských tanků CCTM dobrým řešením.

Protože nejlepší rozhodnutí jsou taková, která můžete kdykoliv změnit. A právě takové jsou cylindrokónické tanky řešené jako stavebnice. Ideální množství pro velké pivní tanky ( objem hl) je hl týdně a pro m alé pivní tanky ( objem hl) týdně hl. Cena tankovny je různá dle instalace,.


Pro měření množství vyčepovaného piva se používal tzv. Moderní pivní tanky přispívají ke kvalitě čepovaného piva. Karbonizace CKT CCT-M modulární cylindrokónické tanky Cider CiderLines CIP Poskakování za studena ovládání chladiče drtiče ovoce výčepní zařízení čepování Studené chmelení kvašení kvasná zařízení filtrace flotace Myčky ovoce vytápění homebrewing kegy.


Obchod s výčepními zařízeními, pivní kosmetikou a sběratelskými předměty s pivní tématikou. Radegast hledá fotky starých hospod nebo štamgastů. Chystá výstavu a knihu k 50.


Modely tanků a vojenské techniky patří mezi ty nejvyhledávanější kousky v naší nabídce. Užijte si krásné kovové modely tanků, včetně legendárních strojů, jako je například model tanku t 34. Prohlédněte si naši nabídku modelů vojenských vozidel a připomeňte si slavná jména jako IS- Kaťuša, Sherman a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky