pondělí 16. dubna 2018

Výčepní zařízení sencor

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Veškeré informace o produktu. Vše z pohodlí vašeho domova.


Kontaktní výčepní zařízení Lindr na pivo je kompletní řada profesionálních stolových chlazení piva, které jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení piva v domácnostech, na zahradních party, v barech, restauracích až po plně komerční profesionální čepování piva. Má to chladící kompresor, chlazení od 2-stupňů, nastavitelných programů, led displej, tlakový systém s co kartuší, indikátor hladiny množství. Prodám výčepní zařízení nové, nepoužité. Zařízení vychladí až l za hodinu, takže za tuto krátkou dobu můžete mít 50–dobře vychlazených piv. Anta C je nejsilnější z řady suchých přenosných chladičů.


Prodáváme výčepní zařízení od renomované české firmy Lindr. V naší nabídce naleznete výčepní zařízení , pivní chlazení, naražeče i celé sety. Patříme mezi autorizované prodejce značky Lindr. Nabízíme kontaktní nebo luxusní pivní chlazení s kompresorem nebo bez kompresoru. Sládkové doporučují podávat čepované pivo při teplotě až °C.


Přesvědčte se sami na produktové stránce Sencor. Výčepní zařízení Sencor patří do kategorie Příprava nápojů. Myslete na sezónu = teď za ceny v létě až bude potřeba bude draho :-) Je schopen chladit jak pivo ,tak jakýkoliv jiný napoj. Kontaktní výčepní zařízení je kompletní řada profesionálních stolových výčepní zařízení , které jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení piva v domácnostech, na zahradních party, v barech, restauracích až po plně komerční profesionální čepování piva.


S výčepním zařízením Sencor si ji můžete dopřát v pohodlí domova. A pozor, sládkové doporučují podávat čepované pivo při teplotě až °C. Stojany LINDR NAKED s sebou nesou několik revolučních myšlenek a kroků. První z nich je proříznutí šedi trhu zaplaveného stojany typu „kobra“. Právě stojany LINDR NAKE které se pohybují v cenové relaci podobné „kobrám“, oproti nim poskytnou luxusní design, kvalitní zpracování i materiály.


Vyšší chladicí výkon než u běžných termoelektrických zařízení. Zobrazení teploty na LED displeji. Odnímatelná odkapávací miska. Neruda Petr Kembický 24. Dobrý den, seznam autorizovaných servisních partnerů.


Výprodej výčepního zařízení značky Sinop, výčepní zařízení od firmy Clatronic výprodej, výčepní zařízení eta, výprodej zařízení výčepní značky sencor , výčepní zařízení značky lindr výprodej a slevy, akce na výčepní zařízení. Klarstein Beerkules, výčepní zařízení , 5l soudky, kompresor, 120W, černé. S ním poteče tekuté zlato přímo do sklenice.


Elektrické otvíráky na konzervy, Hotdogovače, Jogurtovače, Palačin. Domácí výčepní zařízení vám to umožní. Tyto suché průtokové chladiče na vysoké technologické úrovni jsou skvělým doplňkem při grilování, zahradní párty či posezení s přáteli. Vyzkoušejte rychlost domácího výčepu – natočíte až piv za hodinu! Nehledejte sedmý schod a svěřte chlazení piva nádrži.


Pro každé restaurační zařízení nabízíme výčepní stojany, které vhodně doplní interiér místnosti. Ať už tedy máte svůj výčep zařízený moderně, klasicky nebo netradičně, u nás si vždy vyberete výčepní stojan podle Vašich představ. Pivo je připraveno v thermobloku již 5–minut od zapnutí přístroje.


Chladící výčepní zařízení pro ochlazení těla a klimatizace pro ochlazení vzduchu. Jsme předním výrobcem a dodavatelem průmyslového chlazení, klimatizací, chladicí výčepní techniky a nápojové techniky Kontaktujte nás ještě dnes.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky