středa 11. dubna 2018

Litinová výlevka

Vážení zákazníci, vítáme Vás v kategorii litinové výlevky a zahradní litinová umyvadla internetového obchodu Hezčí domov. Dekorativní, ale plně funkční litinová závěsná výlevka s mosazným starodávným ventilem. Prodám nová litinová zahradní pítka v barvě černé.


Dle dohody mohu udělat bronzovou či měděnou patinu. Litinová výlevka - litinové závěsné umyvadlo.

Můžete je znát ze starých filmů, kde byly tyto litinové. Jedná se o odlehčenou repliku výlevky. Horní část výlevky je zdobená ornamenty, uprostřed osazená 3. Staré originální smaltované,repliky z litiny,hliníku s mosazným kohoutkem. Výlevka s ochrannou zadní stěnou, jež brání proniknutí vody.


Výlevka je vhodná pro sklep zahradu, garáž nebo například dílnu. Vyrobená je z polypropylenu odolného proti nárazu, teplotě, zředěným kyselinám, louhům a rozpouštědlům. Krásná přátelská, majestátní hlava koně.

Příjemný vzhled s benátským nádechem romantických zahrad. Barva litinového umyvadla: bílá. Lze odeslat přepravní firmou , cena dopravy 16- Kč. Hnědá litinová výlevka. Nabízíme nádherně zpracovaná a kvalitní venkovní umyvadla, která pozvednou zahradu, dvorek či terasu k dokonalosti.


Zelená litinová výlevka. Bohatě zdobená výlevka s mosazným kohoutem. Lavabo litinové na dřev. Replika dobového vzoru, ručně formováno a smaltováno dvouvrstvým potravinářským smaltem s certifikátem zdravotní nezávadnosti.


Sestává ze dvou dílů, součástí je i smaltovaný kryt sifónu (který není na snímku). Vypáleno při 8stupních Celsia. Zahradní stojaté umyvadlo bez kohoutka 700x355mm. Rozměry: výška 190mm, šířka 275mm, hloubka 210mm Povrchová uacut.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Cena bez odkládací soupravy. Více variant klikněte pro zobrazení.


Skladem - Velká litinová pumpa na čerpáni vody ze studně Nostalgie.

Vypadá jako litinová , ale není litinová. Věrný starožitný vzhled. Váha cca 5kg Narozdíl od litinové odpadá problém s korozí, je lehká a plně funkční.


Nové zahradní litinové umyvadlo - litinová výlevka. Tyto kamna jsou vyrobena z litiny a váží 1kg, teplovodní výměník je z 5mm silného kotlového plechu. CIWC 1- litinová výlevka - pítko - stojan na vodu - zahradní pítko - sloupek. Ostatní - Vylevka bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky