pondělí 16. dubna 2018

Kulatý ubrus 150 cm

Kulatý ubrus 150 cm

Nezaujal Vás žádný kulatý ubrus nebo jste nenašli ubrus o Vámi požadovaných rozměrech? Vyberte si jakoukoliv látku z naší nabídky a zašlete nám poptávku na ušití. Zasílání novinek na e-mail. Chcete být pravidelně informováni o. Goldea vánoční bavlněný ubrus - vzor stříbrné hvězdi. Kulatý PVC ubrus GIRASA 1cm.


Goldea dekorační ubrus loneta - vzor šedá srdíčka na bílé - kulatý Ø cm. Goldea teflonový ubrus - vzor zlatá srdce na šedém - ku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kromě estetické funkce plní ubrus i funkci praktickou, protože chrání desku stolu před znečištěním nebo poškozením.


Textilní ubrus snadno vyperete. Ještě praktičtější jsou PVC ubrusy, které stačí otřít mokrou utěrkou. Sladit vzhled místnosti můžete použitím stejné látky na ubrus i závěsy. Nádherný doplněk nejen Vaší kuchyně. Bílý vzor je jakoby plastický, při umělém osvětlení je zvýrazněn.


Ráda ušiji i jiný rozměr ubrusu, povlaku do dnů. Doporučuji nakombinovat s jednobarevnou látkou bílou. Pokud nenajdete kulatý ubrus vhodný pro Váš stůl, obraťte se na nás. Také zvažte nabídku čtvercových ubrusů, protože některé dezény z nich jsou cíleně vyráběny pro kulaté stoly.


Melírový efekt Možnost vlastní kombinace Tyto ubrusy nabízíme v kulatém provedení. Na výběr je ze čtyř barevných variant: oříšková, šedá, mentolová, latte. Při znečištění ho stačí otřít vlhkým hadříkem a hned je zase čistý.


Je skvělý nejenom doma v kuchyni, ale i venku na zahradě. Teflonový ubrus Standard č. UNI tyrkysový Varianta: 150. Rozlité tekutiny snadno setřete houbičkou nebo hadříkem. MK KULATÝ UBRUS 150cm - CHALUPA červená.


Celoroční dekorační ubrus v moderním dezénu a ve více rozměrech. Vlnkovitý okraj ubrusu. Stůl není nikde oštípaný ani prasklý, na desce otisky - kolečka po teplém hrníčku, pod ubrusem to není vidět, je mi ho líto vyhodit, nohy jsou odšroubovatelné a nyní i odšroubované, kvůli př. Ubrus kulatý průměr 1cm. Nešikovné ruce po ránu a rozlité kafe, rozbitá sklenička a vylité červené víno, malé děti a kakao na stole?


S teflonovými ubrusy žádný problém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky