pátek 20. dubna 2018

Papirove kelimky praha

Přijďte se podívat do našeho showroomu, ale nezapomeňte si předem domluvit schůzku! K dispozici Vám bude vyškolený tým, který zodpoví Vaše otázky a seznámí Vás s nejmenšími detaily ohledně gastro obalů. Prodej obalů a obalových materiálů jako jsou nápojové kelímky, plastové nádobí, plastové obaly nabízí Dekos R s. Papírový kelímek je především obal a jako každý obal musí mít vlastnosti podle toho, co do něj dáme. Pokud mám v kelímku horkou kávu a nesu ho v ruce, tak mě nesmí pálit.


Papírové kelímky na kávu s víčkem – V sortimentu máme kelímky pro každou velikost kávy, např pro piccolo, espresso, café latte.

Nejen v zimních měsících jistě oceníte jak papírové bílé či barevné, z termomateriálu, plastu hnědé nebo čiré. Barevné papírové kelímky - Ubrusy, stolové šerpy, papírové talíře, kelímky, brčka, plastové sklenice, ubrousky, jmenovky pro slavnostní příležitosti. Potřebujete poradit, jak vybrat správné víčko na kelímek? Dále budeme až do odvolání akceptovat pouze platbu převodem a platbu kartou. Piccolo, espresso, café latte?


U nás najdete kelímek pro každou velikost kávy. Digital Banking, Product Innovation Expertise. Omni-channel, Customer Experience Strategy.


Stylové papírové party kelímky na indiánskou party.

Hodí se jako další součást stolování, nebo jen jako dekorace narozeninové oslavy či tématické party. KONTAKT - Adresa: Société s. Kvalitní nápojový pohárek - kelímek na kávu , čaj , svařák a jiné horké nápoje. Objem kelímku 4ml ( po okraj) , užitný objem 3- 3ml. Papírové jednorázové kelímky (pohárky) jsou oblíbené pro svůj klasický vzhled a ekologickou šetrnost.


Nabízíme také balónky, ozdoby na oslavy, velikonoce či vánoce, svíčky, školní a kancelářské potřeby. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Využijte naší nabídky sáčků a tašek. Nabízíme zde i jednorázové kelímky (plast, papír), vše velmi lehké.


Party kelímky v tyrkysové barvě se skvěle hodí na jakoukoliv party nebo oslavu narozenin, doporučujeme zakoupit spolu s talířky a dalším stolovým zbožím. Kelímky na horké nápoje. BIO papírové kelímky jsou vhodné pro servírování teplých nápojů od 0°C až do 85°C.


Jejich široké využití ocení cateringové společnosti, restaurace, festivaly, aj. Vhodná na všechny druhy jídel, velmi pevná, bez problémů udrží i jídla s omáčkou. Plastové a papírové kelímky. V České republice a Slovenské republice se každý rok spotřebuje zhruba 4milionů jednorázových kelímků na kávu. To je hromada odpadu, který se nedá recyklovat a hromada zdrojů, které skončí na skládce nebo ve spalovně.


Talíře, kelímky a slámky pro Vaší párty.

Zapomeňte na vše, co jste dosud věděli o jednorázovém nádobí! Obalové materiály pro výrobu, obchod a gastronomii. OBALY ZLÍN - Nabízíme obalové materiály pro výrobu, skladování, přepravu, obchod papírnictví a gastronomii - cukrárny, pekárny, řeznictví, restaurace a rychlé občerstvení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky