pátek 27. dubna 2018

Plechovky od piva vykup

Výkup plechovek a za kolik. Vykupují plechovky od piva ve sběrných surovinách? Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce. Máte zkušenosti s výkupem plechovek od piva , ciderů, konzerv atd.


Zjistil jsem, že je vykupují ve sběrných surovinách.

Nemám jich nějak extra moc, ale pár kil už by to dalo. Je potřeba plechovky sešlápnout nebo nechat v původním stavu? Musí sběrné suroviny vzít i menší množství nebo mohou říci. Jak vyrobit funkční roušku z toho, co má doma každý Čech?


Natočila pro vás Bohdana Goliášová, lektorka tvůrčího p. Prodáváte hliníkové plechovky ? Kelímek od jogurtu míří do plastového odpadu, to je zřejmé, ale kam vyhodit víčko?

Nebo třeba hliníkový alobal od čokolády? A plechovky od piva , které se vám doma nahromadily po zahradní grilovačce? Jedno pořekadlo říká, že nejekologičtější je takový odpa který nevznikne.


Možná ji taky máte doma. Stříbrnou kouli z alobalu od čokolád. A přemýšlíte, co s nimi. Přinášíme aktualizovaný seznam míst, kde můžete hliníkový odpad odevzdat.


Nejlépe ale uděláte, když se aluminiu budete vyhýbat. Plechovky jsou v tomto ohledu lepší, izolují totiž od světla úplně, na rozdíl od zelených, nebo dokonce průhledných lahví… Dalším faktorem degradující kvalitu piva je kontakt se vzduchem. Plechovky tvoří dokonalý vzduchotěsný prostor, na rozdíl od krku lahve, kde je vždy vzduch přítomen. Pivo z plechovky je tak. V kterékoliv z našich provozoven od vás vykoupíme jakékoliv množství hliníku.


Zbavte se přebytečného starého hliníku, který jen zatěžuje životní prostředí. Proč vykoupit hliník právě u nás? Hliník zvážíme přesně na kg na našich speciálních vahách.


Otváracie hodiny: Pondelok – Piatok od 7:– 15:00.

Nevoli německých zákazníků přineslo od 1. Milovníci plechovkového piva i jiných nápojů v první pracovní den letošního roku ale nekritizují novinu samotnou jako zásah do navyklého života, nýbrž zcela nejednotný a zmatený systém vracení obalů. Vykupujeme hliníkový drát nový i mastný, litý hliník, hliník mix, hliníkové plechovky a žaluzie. Pokud máte nějaký jiný druh hliníku než je uveden v našem ceníku, tak zavolejte. Cenu Vám domluvíme telefonicky.


Vystřídalo se několik typů odtrhovacích uzávěrů. V dnešním provedení se plechovka otevírá promáčknutím části víka dovnitř. Používať plechovky ako „zvonko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky