úterý 10. dubna 2018

Domaci kebab recept

Domaci kebab recept

Podívejte na videu, jak si udělat doma kuřecí döner kebab. PL soli 1PL prolisovaného česneku 1PL koriandru 1PL. Dobrým ostrým nožom si odkrojíme tenučké plátky, ja zvyknem cca 2-mm. Nakrájate si vždy len tolko, kolko práve potrebujete, záleží od stravníkov.


Najprv si pripravíme mäso na náš kebab. Kuracie stehná vykostíme, kožu môžme tiež pokrájať, alebo ju stiahneme a mäso pokrájame na menšie kúsky. V jednej miske si zmiešame jogurt, salça, cesnak, papriku, ml. Do dobre premiešanej marinády dáme nakrájané mäso a znova poriadne. Toto jedlo máme veľmi radi, je veľmi obľúbené nielen v mojej rodine, ale závislými na ňom sa stali aj moji kolegovia po tom, ako som ho pre nich pripravila a rozšírili ho do svojich rodín.


Možno príprava vyzerá na prvý pohľad zložitá, ale opak je pravdou. Nemôže konkurovať originálu od tureckého kuchára, ale dovolím si tvrdiť, že mnohým na Slovensku podávaným. U manju posudu stavite germu,šećer i malo tople vode i promješajte.


Prićekajte da se podupla,pa je dodajte u posudu sa brašnom,soli i maslinovim uljem. Umjesite tijesto i ostavite ga na toplom da naraste. Tijesto podijelite na loptice i razvaljajte u palačinke oko 8-10mm debljine. Za ten čas, čo sa nám mäsko užiera si pripravíme domáce pita chleby. Z vlažnej vody, cukru a droždia si zarobíme kvások.


V mise zmiešame všetky ostatné suroviny - múku, soľ, olej, prilejeme kvások a poriadne vymiesime. Nakon što savladate pravljenje kod kuće, nikada više nećete kupiti gotovi kebab. Piletinu izrežite na trakice. U posudu narendajte luk pa doda.


Domaci kebab recept

Kebab lahko pripravimo tudi iz kupljenih lepinj. Hranilne in energijske vrednosti. Vrednosti so zgolj informativne narave. Lahko pa so vam v pomoč pri pripravi uravnoteženih obrokov, pri načrtovanju posebne.


Ak chcete na naše stránky pridať vlastný recept , prosím kontaktujte nás. Kebab si spíše spojujeme se stánky s tureckým rychlým občerstvením, kde ho grilují v podobě döner kebabu, tedy masa otáčeného na grilu. Pokud si ho ale připravíte doma, také to má své kouzlo. Nemusíte na to mít ani gril. Od teď už se nebudete shánět po tom, kde je nejlepší kebab v Praze!


Jednoduše proto, že si tento recept zamilujete a připravíte si oblíbený kebab hravě v pohodlí domova a to kdykoliv, když na něj dostanete chuť. Ovaj moj kebab , vas neće baciti u mesodelirij, jer spravlja se od pilećeg bijelog mesa (može li lakše od toga?! ;), umaku je baza kiselo vrhnje sa malo češnjaka i kiselih krastavaca, a od povrća sam izabrala dvije vrste paprike (crvena i zelena) jer su mi baš fine i efektno izgledaju, ljubičasti luk i zelenu salatu kristalku. Hodinu predtým, než chceme kebab piecť, ho vyberieme z mrazáku.


Nerozmrazujeme ho však príliš. Nakrájame si vždy len toľko, koľko práve potrebujeme. Potom kebab znovu vložíme do mrazničky. Na porciu treba asi plátkov. Na jednej panvici rozpálime trochu oleja a. Ten kebab , ktorý poznáme z fast foodu je len jeden z mnohých druhov, tzv.


Až na to, že domáci je oveľa chutnejší! Mám pre vás pripravený recept na domáci kebab s jogurtovým dresingom v originálnej pita placke. Je vynikajúci a uvidíte, že vaše deti si po. Domáci kebab - Hydinové mäso - recepty, kuchárska kniha, varenie.


Recepty na varenie pre všetkých kuchárov a kuchárky. Každý môže pridať svoj recept na varenie, hodnotiť recepty, komentovať recepty ostatných kuchárov a kucháriek. V diskusii sa každý môže podeliť o svoje rady, tipy a nápady pri príprave receptov.


Domaci kebab recept

Objednáme si kebab a čakáme kým nám nezazvoní zvonček na vchodových dverách. Kebab preberieme , poďakujeme za donášku , zaplatíme a priamo z plastového obalu konzumujeme. Zapíjal som pivom , ale tak intenzívne , že som ho zabudol odfotiť ! Kebab sam probala prvi put u Nizozemskoj i oduševio me. Tamo je to jedan od najpopularnijih turskih fast-foodova,ima ga na svakom koraku,režu ga velikim noževima nalik na mačete i sve djeluje kao neka kulinarska predstava.


Kad se zaželite malo egzotike pripremite ovaj kućni kebab i uživajte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky