úterý 24. dubna 2018

Din lišta

Pro upevnění na tuto lištu je přizpůsobeno obrovské množství přístrojů různých výrobců. Přístroje mají šířku vždy v násobku 1mm. Tato šířka se označuje jako 1M. DIN -lišty jsou jedním ze základních prvků většiny rozváděčů.


DIN lišty pro upevnění modulárních přístrojů. Rozměry standardu TS35.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Popis a parametre výrobku nájdete v priloženom katalógu. Obrázok má len ilustračný charakter. Pridať do wishlistu wishlist. Odpovídá všem obvyklým standardům DIN.


Kompletní program umožňuje jakýkoliv. DIN Rail is a metal rail used to mount electrical, pneumatic and hydraulic components in control cabinets, enclosures racks and panels. DIN Rail is manufactured to conform to a specific set of standards outlined by the Deutsch Institute von Normen ( DIN ). Due to the uniform profile, it ensures components can be sourced from.

Lišty slouží k upevňování elektrických přístrojů v rozvodnicích, rozvaděčích, ovládacích skříních a podobných zařízeních. Provedeme Vás všemi kroky. My vám doručíme Lišty DIN do druhého dne.


Usilujeme o to, aby naše Lišty DIN splnily požadavky nejvyšší kvality a bezpečnostních standartů, takže nám můžete plně důvěřovat. Svorkovnice a svorky na. Vážení zákazníci, platby v hotovosti jsou nyní dočasně omezeny. Někteří přepravci již nepřijímají platbu dobírky v hotovosti. Slouží k upevňování elektrických přístrojů v rozvodnicích, rozvaděčích, ovládacích skříních a podobných zařízeních.


Organizace kabelů a komponentů v rozváděčích je základním předpokladem pro bezpečnou a přehlednou elektroinstalaci. Modulární přístroje určené k montáži na lištu DIN. Potřebují inteligentní řešení pro řízení a sledování rozvodů elektřiny a energetické účinnosti. DIN-lišta 35x- děrovaná, šířka otvoru 2mm, pasivovaná. LIŠTA NOSNÁ KOVOVÁ DĚROV.


V kategórii Držiaky a lišty DIN nájdete produktov. SR dlhoročné skúsenosti - viac na hagard. Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.


Nosné lišty jsou určeny k uchycení řadových příchytek při montáži kabelů v řadě vedle sebe a nosné lišty TS se využívají pro upevnění jističů, stykačů a svorek v rozváděčích. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník-.

DPH Na centrálním skladě. Instaluje se jednoduše pomocí držáků do 19“ vertikálních lišt rozvaděčové skříně. Lišta vkládací LV 40XHA Kopos.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky