pondělí 23. dubna 2018

Sanitační roztok

Kyselý sanitační roztok. Vysoce účinný, uspokojuje nejvyšší požadavky na čistotu pivních a ostatních nápojových vedení potravinářských uživatelů. Rozpouští pivní kámen a účinně omezuje jeho tvorbu. Sanitační kapalina je bez zápachu, silně dezinfekční účinek.


Potom do sanitačního soudku nalijte zředěný roztok v předepsaném poměru (obvykle 1:80), sanitační roztok aplikujte do vedení stejným způsobem jako vodu. Po minutách odražte naražeč ze sanitačního soudku a důkladně ho vymijte čistou vodou napusťte do něj čistou vodu. V praxi se často setkáváme s tím, že školy a školky používají nevhodné sanitační prostředky ve svých jídelnách a kuchyních. Plochy umývají přípravky, které jsou určeny na toalety, jsou neekologické, používají nadměrné množství. Našroubujte zpět hlavici na sanitační su naražte naražeč a natlakujte stejným způsobem jako když narážíte sud s nápojem.


Otevřete páku výčepního kohoutu a čekejte dokud sanitační roztok nevytlačí zbytky nápoje. Roztok nechte cca minut působit. Vhodný k sanitaci nápojových cest pivo, víno, nealko. Obsahuje: peroxodisíran draselný, kyselina orthofosforečná. Dávkování: doporučujeme () roztok přípravku podle stupně znečištění a způsobu aplikace.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Doporučené ředění s vodou 1(habla):50(voda).


Zásaditý sanitační roztok. Dopiline Acid 5l sanitační roztok Zanechejte nám váš e-mail a my vás budeme informovat až bude zboží skladem. Biofilmu (Biofilm Cleaning Syringe) Tento sanitační roztok předplněný pro snadné použití v injekční stříkačce (ml) je určen pro všechny systémy, které nemají RO membránu. Nezapomeňte z výčepního kohoutu rozdělat kompenzátor pro snazší vyndání sanitační kuličky. Postup opakujte podle míry znečištění.


Do sanitačního barelu lze připravit sanitační roztok , a dále po naražení stejným způsobem jako sud KEG, je možné povést proplach vedení. Do sanitační umělohmotné kyvety připravíme teplý nebo studený roztok TM DESANA MAXfp. To znamená, že do sanitační umělohmotné kyvety vysypeme celý obsah sáčku s koncentrátem TM DESANA MAX a doplníme ji litry vody ca - 50° C teplou (eventuálně i studenou). Mycí a sanitační roztok je k mycím hlavicím uvnitř tanku dodáván pojízdným vysokotlakým čerpadlem Po dokončení mytí a sanitace se může sanitační roztok vypustit do zásobní nádrže pro jeho použití v dalším ležáckém tanku. Mytí a sanitace se provádí bez nutnosti vstupu obsluhy do ležáckého tanku.


Kč bez DPH 33Kč včetně DPH. Kapalný koncentrovaný kyselý čistící prostředek k čištění pivního potrubí a ostatních zařízení přicházejících do styku s pivem. Během dávkování sanitačního roztoku a po inkuba. Ihned zajistit lékařské ošetření. Zařízení CIP zajišťuje ohřev a cirkulaci alkalických a kyselých chemických čisticích roztoků pomocí čerpadla potrubím, hadic a sanitární sprchy, která rozprašuje sanitární roztok na vnitřní stěny sanitizované nádoby a odstraňuje veškeré nečistoty a usazeniny z potrubí, armatur, nádrží a také ze všech.


FK chlazení - internetový obchod chladící zařízení. Určený pro silně znečištěné nápojové cesty. Barevná změna roztoku signalizuje čistotu sanitovaného vedení.


Proplachování pomocí sanitačního roztoku Důkladné propláchnutí vedení Možnost použít sanitační houbičky. Jedná se o zařízení domácí výroby, které umožňuje čerpat nápoj z jakékoli standardní PET lahve pomocí pivního chlazení. Lze ho také využít jako sanitační adaptér (čištění chlazení). Do PET lahve se namíchá sanitační roztok a chlazení se jím vyčistí. Ohřátý sanitační roztok ve stroji cirkuluje a po nezbytné filtraci je znovu používán.


Sanitační roztok

Během mytí jsou z povrchu lahví odstraněny také etikety a zbytky přebalů z hliníkové fólie. Odpad z etiket může být odváděn do lisu. Lis vyždímá zbytky mycího roztoku, který se vrací do myčky a zhutní odpad pro snazší likvidaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky