úterý 10. dubna 2018

Hračky do vany

Hračky do vany pro zábavné koupání. Gumov, stříkací a natahovací zvířátka nebo lodičky od značek Canpol, Yookidoo, Fisher Price, Munchkin atd. Vyberte svému nejmenšímu hračku, která uspokojí jeho potřeby a zabaví Vaše dítě ve vodě.


Hračky do vany

Podívejte se na lodičky do koupele, koupací knížky, zvířátka do vany a spousty dalších. Skladem v eshopu a našich kamenných prodejnách v Hradci Králové. Velkou atrakcí pro děti jsou hračky do vody, které mají pohyblivé součástky. Děti můžou vodu hračkou různě prolévat a sledovat jak se točí a hýbe a rodiče můžou v klidu umýt vlásky.


Zobrazit všechny kategorie hraček. Naše hračky do vody zabaví vaše dítě natolik, že se večera nebude moci dočkat! Zvláště u malých dětí, které se nerady koupají, mohou tyto hračky podpořit hygienické návyky a usnadnit snahu dospělých. Akční ceny, rychlá doprava, osobní odběr na prodejnách. Největší výběr LEGO, Barbie, Fisher Price a dalších značek.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Playgro, Teddies, Munchkin a dalších. Správné hygienické návyky se získávají jen trpělivou a pravidelnou výchovou.


První hračky do vany můžete vašemu děťátku nabídnout, když už dokáže samo pevně sedět, resp. Zákazníci nejlépe hodnotí značky Yookidoo, Simba a Canpol babies. Nejlépe hodnoceným výrobkem je Yookidoo Kouzelný kohoutek s ozubenými tvary. A mnoho dalších vodních hraček.


Hračky do vany

Dětský internetový a kamenný obchod v Praze. Ochrana osobních údajů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vodní hrátky se sprchou nebyly nikdy tak fascinující! Dítě se ve vaně cítí s hračkami bezpečně a pobyt ve vodě ho baví, takže pro Vás koupání s děťátkem nebude žádné trauma.


Zkuste něco z těchto hraček, naleznete zde nalepovací hračky do vany - vodolepky, vanolepky, dále různé pěnové plovoucí hračky , stříkací figurky i zvířátka, bublifuky, hračky s mizícími skvrnami, malovací voskovky do vany , kouzelné fazolky a spousty dalších. Upozorňujeme především na bezprecedentní nabídku. V naší nabídce najdete hračky různých tvarů, barev i provedení. Na hračky do vany si pořiďte praktický box na hračky , díky němu bude mít dítě hračky do vody pořád po ruce. Udělejte radost svým dětem a pořiďte jim zábavu i do vany.


Hračky do vany

Hledáte hračky do vany ? Koupání může být ještě větší zábava s krásnou hračkou do vany. V kategorii hračky do vany najdete skvělé produkty pro děti a nejmenší jako například sedátka do vany , loďky či plovoucí zvířátka. Viz také naše další hračky pro miminka a kojenecké potřeby.


Každodenní koupel je pro spoustu dětí neoblíbeným zážitkem. Platí to i ve vaší rodině? Dokažte svému zlatíčku, že ve vaně může zažít opravdovou legraci.


V této kategorii najdete hračky do vany , díky kterým se večerní koupání promění v zálibu. Chobotnička do vany pro zábavnější koupání. Při ponoření do vody se naplní vodou, přidržením otvorů na hlavičce a vyzvednutím chobotničky z vody, voda zůstane uvnitř. Orchestr do vany - Koupací hudební sestava Little Tikes je určena pro děti od měsíců.


Tato legrační mořská kapela je připravena zpříjemnit koupání veselými melodiemi. Stačí jen naplnit jednotlivé hudební nástroje vodou! Krab hraje na trubku, chobotnice na bubínek a škeble hraje na saxofon. Přísavky zajistí bezpečné upevnění na vaně. Hotovo Slevový voucher Vám každou chvíli dorazí do zadaného e-mailu.


Hračky do vany

Nechci žádnou slevu, zavřít. Přihlásit se Vyhledávání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky