středa 18. dubna 2018

Dortový nůž tescoma

Tento nůž je vynikající pro krájení dortových korpusů na pláty, porcování dortů na klínky a roztírání tekutých i krémových polev. Kvalitní filetovací nůž má dostatečně dlouhou a přiměřeně pružnou čepel. Filetovací nože s čepelemi z prvotřídní nerezavějící oceli se snadno čistí, jsou vhodné do myčky. Kvalitní kuchyňské nože jsou základem kuchařského umění v domácí i profesionální kuchyni.


Kuchyňské nože TESCOMA mají dokonale ostré čepele, jsou optimálně vyvážené, opatřené ergonomickou či protiskluzovou rukojetí. V čem nůž na dorty DELÍCIA vyniká? Je vynikající pro krájení dortových korpusů na pláty, porcování dortů na klínky a roztírání tekutých i krémových polev.


Nůž lze mýt v myčce nádobí, ale pouze s nasazeným ochranným pouzdrem. TESCOMA udržíte dokonale ostré pravidelným dobrušováním ocílkou, snadno se čistí, jsou vhodné do myčky. V domácí i profesionální kuchyni oblíbené a často používané nože. Kuchařské nože jsou opatřeny čepelemi z prvotřídní nerezavějící oceli.


Nože jsou optimálně vyvážené a vybavené ergonomickou nebo protiskluzovou rukojetí. Perfektně naostřené je udržíte pravidelným dobrušováním ocílkou. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Vynikající pro snadné krájení dortových korpusů na pláty a naznačení klínků pro přesné porcování dortů. Tento extra dlouhý nůž s tenkou čepelí a speciálně tvarovaným ostřím je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli. Rukojeť je ergonomicky tvarovaná a hezky padne do ruky, je vyrobena z odolného plastu. Součástí balení je i ochranné pouzdro z plastu.


Extra dlouhý nůž na dorty s tenkou čepelí a speciálně tvarovaným ostřím. Díky široké nabídce si můžete vybrat specializovaný nůž přesně na to co potřebujete. Profi japonské nože SANTOKU a NAKIRI. Tescoma je záruka kvality za přijatelnou cenu.


Využijte špičkové technologie japonských nožů i vy, ve své kuchyni. S noži SANTOKU a NAKIRI precizně naporcujete zeleninu, ovoce, maso i ryby, a to jak na větší kousky, tak na ty nejtenčí plátky nebo nudličky. Vyrobeno kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, odolná čepel s dokonalým ostřím a ergonomická rukojeť s masivními nýty. Nůž vhodný na krájení dortů.


Vyrobený je z vysoce kvalitní nerezové oceli, rukojeť z pevného, hygienicky nezávadného a nárazuvzdorného plastu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nože se speciálně tvarovanou velkou čepelí jsou vynikající pro porcování masa v domácí i profesionální kuchyni.


Jeho velkou výhodou je odolná čepel s dokonalým ostřím a ergonomická rukojeť s masivními nýty. Univerzální nože TESCOMA se snadno čistí a jsou vhodné do myčky. O vysoké kvalitě svědčí záruka let. Nůž na salát pro krájení hlávkového salátu, čínského zelí, špenátu, okurek, paprik apod.


Zelenina krájená plastovou čepelí nehnědne a vydrží déle svěží, navíc nedochází. V našem výběru naleznete sekáčky, nože na steaky, dorty či nože na zeleninu a mnoho dalších. Jistě Vás také zaujmou sady kuchyňských nožů nebo souprava pro řezníky.


V nabídce naleznete potahovací hmoty, cukrářské potřeby, potravinářské barvy, fondány i vykrajovátka na cukroví a další suroviny a potřeby pro domácí pečení. Nože jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli, rukojeti z pevného plastu, který. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů.


Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky