čtvrtek 12. dubna 2018

Plynová pánev 3 hořáky

Plynová pánev 3 hořáky

Plynový hořák s odnímatelnou pánví pro velkokapacitní smažení a pečení. Výborně se hodí na velké společenské akce, kde potřebujete velkou smažící plochu a vysoký výkon při přípravě pokrmů. Plynová pánev se hořáky se perfektně hodí do jakéhokoliv prostředí.


Plynová pánev 3 hořáky

Ať už vaříte pro kohokoliv, kdekoliv a jakkoliv, pak tuto pánev v pohodě upotřebíte. Profesionální plynová gastro pánev se hořáky (součástí jsou i dvě odnímatelné smažící pánve), která je určena pro velkokapacitní smažení a pečení. Kč (EUR 268) -PACK Profi plynová pánev P. Pánev má hořáky a termopojistku. Součástí pánve je také elektrické Piezo zapalovaní. V balení je plynová hadice s redukcí.


Hořáky pod kotlíky a kotle. Možnost osobního odběru ve skladu! Sklad se nachází na Slovensku. Smažící plynová pánev s připojením na propan láhev je vhodné všude tam, kde je omezený elektrický proud nebo žádný.


Zejména pro stánkaře, catering a různé typy rychlo občerstvení. Víceúčelová smažící plynová pánev hořáky - je vhodná pro profesionální využití v gastronomii. S její pomocí můžete smažit, grilovat, i vařit.


A to vše pouze s jednou pánví! Kvalitní materiály zajišťují vysokou životnost. MEVA - BAKE MASTER - plynová pánev Pelvis. Hloubka samotné pánve cm. GASTRO Profi gril PELVIS (se smaltovanou pánví) Broušená nerez, termopojistka, piezo, hořáky.


Značkový Meva eshop a kamenný obchod - vařiče, plynové hořáky , grily, topidla. Před prvním použitím je nutné pánev vypálit. Ideální na přípravu steaků, prudké restování masa či zeleniny a grilování, vynikají extrémní tepelnou vodivostí. Ocel použitá na výrobu pánví Ferrum je 1 přírodní materiál. Pánve nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, jsou ekologické a recyklovatelné.


Díky přednímu ovládacímu panelu budete mít ovládací knoflíky hned při ruce a. Propan-butanové plynové hořáky. Každý z nich má vlastní integrované zapalování, tudíž k rozdělání ohně nejsou nutné zápalky. Plynová varná deska Bosch je dostatečně výkonná a rovněž se skvěle ovládá.


Výrobce nezapomněl ani na bezpečnost. Prodám nový pikador k prodeji horkých nápojů svařené vino, medovina,punč, nerezové kotlíky objem 22L, výkonné hořáky 5kw rozměr 150x65xvše na dvě PB bomby lze použít i jako smažící lorny prodej polévek gulášů zabijačky atd. Na rozpáleném lávovém kameni lze grilova.


V ceně piezzo zapalování. Grilovací pánev s úchyty: 700×540×mm. Pojistka před prasknutím převodu. Mezi nejoblíbenější typy tohoto domácího spotřebiče patří stále plynové varné desky, které mají oproti těm elektrickým celou řadu výhod. Vestavná plynová varná deska s povrchem ze snadno omyvatelného tvrzeného skla, hořáky , mechanickým ovládáním umístěným vpředu a zapalováním v knoflíku.


Plynová pánev 3 hořáky

Siemens EN6B6HBdisponuje Wok hořákem, který umožňuje vaření s vysokým výkonem až , kW. Gastro vybavení) Hodnocení produktu:. Bake-master model Mini - plynová pánev rám z nerezové oceli se smaltovaným plechem vhodná na propan-butan(PB) rozměr plechu 2x 4mm elektronické zapalování a termočlánek. Plynová grilovací pánev Tenneker Plancha TGP-2: doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Gril stolní plynový s grilovací pánví z nerezové oceli se hořáky. Minimálně používané, funkční.


Vhodné všude tam, kde je omezený elektrický proud nebo žádný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky