pondělí 9. dubna 2018

Karafa na whisky set

Whisky v karafe dotvára základné vybavenie Vášho domáceho baru. Na FAVI nájdete krásne sklenené či krištáľové karafy na whisky. Pokochejte se širokou nabídkou originálních karaf a dekantérů z broušeného skla a českého křišťálu Bohemia Crystal.


Nabízíme otevřené dekantéry na víno , luxusní karafy se zátkou na whisky různých designů i tvarů. Vše vyrobeno s láskou a tradicí mistry skláři v České republice.

Servírujte kvalitu z kvalitní karafy na alkohol. V této sekci najdete širokou nabídku skleněných lahví na whisky , karaf na whisky , karaf na rum nebo koňak. Karafy jsou vyrobeny z českého křišťálového skla. Dožičíte si whisky radšej sám alebo s priateľmi? Tak či onak, sklenené karafy zmenia jej rozlievanie na zvláštnu príležitosť.


A využiť ju môže aj vaša žena na obľúbený koňak a ďalšie liehoviny. Príroda vykoná najväčšiu a najťažšiu časť práce a na nás ostáva, aby.

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Stylová karafa která nejen dobře vypadá na vašem stolku ale i whisky z ní skvěle bude chutnat. Free Shipping Available. Krásna kryštálová či moderná dizajnová karafa je veľmi obľúbeným svadobným darom. Je to úžasný bytový doplnok. Set karafa a poháre na whisky.


Elegantně jednoduchý dárkový set na whisky nebo jiné lihoviny tvoří rovné sklenice se silným dnem a krásná karafa. Obsah: sklenice 250ml, karafa 6l, Barva: čirá. AVENUE - Avenue je inspirována nádhernou estetikou Hollywoodu 30. Highland - whisky set s podnosom pre osoby. Hledáte karafu na vodu, whisky nebo dekantér na víno?


Hľadáte karafu na vodu, víno alebo whisky ? U nás nájdete všetky druhy ozdobných džbánov vrátane nádob na limonádu s kohútikom, alebo filtračných kanvíc na vodu.

Originální whisky set z olovnatého českého křišťálového skla. Poděbradské sklárny se při výrobě nebály na těle skleničky zkombinovat různé vzory a výsledek působí překvapivě svěže a moderně. Olovnaté křišťálové sklo je charakteristické svoji pevností a vysokou brilancí. Set na whisky z křišťálového skla Nachtmann Sculpture Whisky Set. Chcete vedieť, či je cena 36.


Chivas Regal Karafa set. Sada karafa s pohármi na whisky NEMO obsahuje 1ks 700ml fľaša- karafa s uzáverom a 6ks 320ml pohárov na whisky. Dodávané v elegantnom darčekovom balení.


V správnom pohári Váš obľúbený nápoj bude chutiť oveľa lepšie. Už v 40-tych a 50-tych rokoch bol pôžitok z whisky neoddeliteľne spojený s karafou na whisky a stelesnením mužskej sofistikovanosti. Křišťálová sada na whisky Laguna obsahuje šest sklenic na whisky s objemem 2ml a whisky karafu se skleněným uzávěrem o objemu 6ml.


Laguna whisky set je vyroben z bezolovnatého křišťálového skla z poděbradské sklárny. Hodnocení produktu:. Sklenená karafa na nápoje s kohútikom pre presné dávkovanie nesmie v lete chýbať na žiadnej záhrade. Deti ju môžu používať na limonády a dospelí na koktaily – hlavne ich nepomiešať!


Poháre od značky Toro sú vybavené skrutkovacím vekom pre zabránenie vniknutia špiny, či hmyzu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky