středa 4. dubna 2018

Hotel svatobor sušice

Hotel je situován v historickém centru západočeského města Sušice, nedaleko náměstí. Provozní dobu máme bez uzavíracího dne. Ubytování je možné ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích se společnou televizí a sociálním zařízením nebo v apartmá s vlastní televizí a sociálním zařízením. Při výrobě dbáme na kvalitu a čerstvost používaných surovin,. Hotel Gabreta se nachází v centru města Sušice a nabízí restauraci podávající českou kuchyni a zvěřinové speciality.


When Im around the area, I always stay in Gabreta.

Set in the center of Susice, this hotel offers a restaurant with Czech cuisine and venison specialties. The 24-hour reception has an exchange office and provides free Wi-Fi. Hotels and accommodation - Svatobor.


Book your hotel online for the best rates. No extra fees, pay directly at the hotel. Same or lower price guaranteed.


Restaurant Svatobor, Susice: See unbiased reviews of Restaurant Svatobor, rated 4. Penzion U Jezu - With the city centre just km away, Penzion U Jezu offers a sun terrace, a library and a large garden.

This accommodation is set in Susice, km from Sovi voliery. Pěvecký sbor Svatobor , Sušice. Prima Byt - Offering an outdoor pool and a sunny patio, Prima Byt also has a nice balcony. The venue features complimentary parking, a designated smoking area and a restaurant.


Tříhvězdičkový rodinný Hotel Gabreta naleznete v centru města Sušice , které je přezdíváno Bránou Šumavy. Kromě komfortního ubytování v příjemném prostředí nabízí hotel také restauraci, útulnou kavárnu a recepci s nepřetržitým provozem. Hrádek Renesanční zámek, původně tvrz, z poloviny 16. Zachovaly se Špýcharové domy ze začátku 19.


Hrádek u Sušice Obec Hrádek u Sušice leží v předhůří Šumavy,v údolí říčky Pstružné, km od města. Wireless internet is available in the entire hotel for free. Paid Public parking is possible at a location nearby.


Klatovy Plzeňsk ý Sušice II Post navigation. Next Post Hotel Morris. Leave a Reply Cancel reply. You must be logged in to post a comment.


Get address of Hotel Svatobor - Sušice , submit your review or ask any question about Hotel Svatobor , search nearby places on map. Zobrazte si informace a denní menu HOTEL SVATOBOR v městě Sušice Sušice II.

Nabízíme vám skvělé restaurace a novinky ze světa gastronomie. Hotel Zámek Hrádek sídlí v obci Hrádek nedaleko Sušice. U hotelu se rozprostírá barokní park s otevřeným průhledem do nádherné lesnaté krajiny. V areálu se nachází Muzeum Františka Pravdy, zaměřené na osobu Františka Pravdy, významného autora knížek pro lid 2. Sušice - accommodation, sport, Bohemian Forest.


Annín Dlouhá Ves (in the distance of km from Hotel U Daliborky ). The four-star Hotel Annin offers comfortable accommodation, fine dining and spa services in the village of Annin in the heart of the Sumava which is famous for pure nature, clean air and typical mountain atmosphere. Hotel se nachází v centru města Sušice ,nabízíme pokoje vybavené sprchou,toaletou,televizí. Nebo levné pokoje se společnou sprchou a toaletou. Možnost parkování na hotelovém parkovišti nebo v garáži.


V objektu se dále najdete restauraci míst,menší sál s parketem míst a salonek s krbem míst. Anebo si vyjet autem či veřejnou dopravou na nejkrásnější místa Šumavy. Na sušickém náměstí můžete navštívit muzeum a další historické budovy, můžete si vyšlápnout na Svatobor či Andělíček.


Těšíme se na vaši návštěvu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky