pondělí 16. dubna 2018

Vysokotlaký čistič s ohřevem

Profesionální vysokotlaký čistič vyšší střední třídy s průtokovým ohřevem vody, který zajišťuje diesel agregát, vč. Vyhledejte naši pobočku a volejte pro přímý pronájem! Hodnocení produktu:. W, °C, kg, Průmyslové.


Vysokotlaký čistič s ohřevem pro průmysl. Nebo vapka s ohřevem vody. Pokud sáhnete po tlakové myčce s ohřevem vody, nezapomeňte se informovat o maximální teplotě. Tlakový čistič na teplou vodu. Jedná o velmi účinný stroj, který pomocí silného proudu vody dokáže vyčistit spoustu materiálů a povrchů, mezi které patří např.


Karcher je tak jednoduchý a efektivní. Výkonné 1barové čerpadlo garantuje účinnou čistící sílu. Délka přívodního kabelu je metrů a délka tlakové hadice je metrů.


Na úklid uvnitř i venku můžete využít vysokotlaký čistič Nilfisk, který vám usnadní práci. Je vhodný do domácností i firem. Je tedy důležité vědět, zda se vám taková volba vůbec vyplatí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Třífázový stroj se čtyřpólovým, vodou chlazeným elektromotorem nabízí vše, co dnes lze očekávat v komfortu obsluhy, ergonomii a efektivním využívání zdrojů. Ideální pomocník pro dům a zahradu. Kompaktní rozměry, technika stroje s dlouhou životností a bohaté vybavení dělají z tohoto stroje mnohostranného pomocníka.


Prodám profesionální vysokotlaký čistič s ohřevem (diesel). Včětně hadice a pistole. Při výběru správného typu vysokotlakého čističe je důležité jeho použití, pracovní zatížení, druh či způsob mycích míst v kombinaci pracovního tlaku (bar) a průtoku vody.


Vhodný na různé typy povrchů např. Na našem e-shopu naleznete také široký výběr tlakových myček s ohřevem. Námi nabízené myčky jsou velkými a praktickými pomocníky, díky kterým si ulehčíte čištění a ušetříte čas, který pak můžete využít mnohem příjemnějším způsobem než prací. Díky příznivým cenám si u nás určitě vyberete. Ať už potřebujete omýt auto nebo cestičky na vaší zahradě, tak vysokotlaký čistič je nejšikovnějším řešením.


Vysokotlaký čistič s ohřevem

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vysokotlaký čistič. Inzeráty vysokotlaký čistič - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. I když jsou určené k profesionálnímu čištění v průmyslu, své místo najde i před garážemi v domácnostech. Nejlevnější modely mohou vážit třeba i méně než kg, nicméně byste měli počítat s tím, že budou plastové a jejich odolnost může být různá. Jednofázový vysokotlaký čistič s ohřevem s bubnem na navíjení hadice, Eco stupněm, jednotlačítkovou.


COMET FDX HOT CUBE B - MOTOROVÝ BENZÍNOVÝ VYSOKOTLAKÝ ČISTIČ S OHŘEVEM. FDX Hot Cube B je osazen silným benzinovým motorem Honda, který pohání přes redukčn. Motorové vysokotlaké čističe s motorovým pohonem jsou vhodné tam, kde není možné připojení k elektrické síti a jejich použití je prakticky nezávislé na okolním prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky