pátek 20. dubna 2018

Mlékovar 5l

Díky píšťalce nemusíte čekat u sporáku, sama vás upozorní, až bude hotovo. Z důvodu mimořádné situace vzniklé na základě koronavirus je možné za dobírku u kurýra platit pouze kartou, kurýrní společnosti nepřebírají hotovost a vyžadují bezkontaktní styk. Vlijete hubičkou do vnějšího pláště vodu a můžete vařit beze strachu z nepříjemného připa. Hodnocení produktu:.


Veškeré informace o produktu. Mlékovar Lamart Mlékovar 1. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Snadná údržba a čištění. Ohrievač mlieka má silné dvojité dno vhodné aj na indukciu a ergonomickú rukoväť. Píšťalka signalizuje dosiahnut. Umožňuje snadnou přípravu pokrmů ve vodní lázni bez rizika připalování. Vyberte si mlékovar , který vám nejvíce vyhovuje.


Tím je zabráněno, aby se připálilo. Hodí se pro všechny typy varných desek, včetně indukce. Zbavte se připálených omáček, horké čokolády, kaší či samotného mléka investicí do. Jistě oceníte tvarované platové držadlo. Tvarované plastové držadlo a píšťalka, která upozorní na vařící se vodu.


Materiál: kvalitní nerezová ocel, plast. Nerezový mlékovar 5L - Korkmaz. De Buyer, Dvouplášťový hrnec na mléko na indukci, nerezový.


Pískání píšťalky zabudované v boku hrnce upozorní na kypění mléka. Objem litruS tímto hrncem Lamart určeným pro ohřev mléka se vám nikdy nestane, že by se vám mléko připálilo. Mezi stěnami hrnce je prostor pro vodní lázeň. Vhodný na všechny typy sporáků.


Mliekovar je vyrobený z kvalitnej dvojplášťovej ocele s termo akumulačnými vlastnosťami pre rýchly rozvod tepla a úsporu energie. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. ORION - nerezový mlékovar s dvojitou stěnou - s píšťalkou a. HOME - nerezový mlékovar s dvojitou stěnou - s píšťalkou.


Skvělý pro vaření a ohřívání mléka, čokolády, omáček, pudinků, polev,. Na co vše se hodí mlékovar ? Vodní lázeň bude bezpečnější a. Naše nabídka zahrnuje především indukční mlékovary značky Tescoma či Orion, a to v několika variantách – s pokličkou, bez pokličky, se sendvičovým dnem nebo dvouplášťovou stěnou nádoby, nerezové mlékovary na indukci nebo mlékovary s píšťalkou. Vybírat můžete mlékovary na indukci o objemu 5l , 8l, 2l a 5l.


Vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele s lesklým povrchom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky