pondělí 30. dubna 2018

Dřevěný stojan na cd a dvd

Stojan , za který bychom se postavili a který je kvalitní a přitom elegantní, je nekompromisně tento. Je z masivního dřevatak je při vyšší ceně také velice kvalitní. CDa DVD stojany - široká nabídka dřevěných a DVD stojanů.


CD stojany - velký výběr dřevěných CD stojanů. Stojan na CD - je moderní a praktický stojan na CD vyrobený z kvalitního lamina s ABS hranou v dekorech buk, olše, Hodnocení: 4. Jako nový k dispozici ihned. Jedná se o Hama stojan pro 6cd. Otevírání stylem kartotéky.


Super úschova pro Vaše cd. Info: - plastový stojan v kombinaci se dřevem - pro 6cd nebo 3cd s bookletem - odolný proti prachu - odoln. S ochranným prekrytím proti prachu.


Taška s indexom a samolepiacimi číslami na označenie obalov. S priehľadnou samolepkou a štítkom na označenie. Dřevěný stojan na CD 115cm - stojan B Rozměry stojanu 22x115xcm. Materiál stoajnu: borovice Dodáváme v přírodním provedení borovice, v případě zájmu moříme na dub a olši za příplatek.


Nábytok - Cd stojan bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Pochlubte se návštěvám svojí sbírkou a dopřejte nosičům důstojné místo ve Vaší domácnosti. Už žádné hledání, svého oblíbeného inte. Barevné osvěžení interiéru nikdy není na škodu, samozřejmě pouze v případě, že vám k sobě barvy padnou. Klasický černý nudný stojan můžete klidně vyměnit za stojan červený, zelený nebo třeba žlutý.


Menší stojan má menší kosmetickou vadu - levý přední roh ve spodní části poškrábaný od kočky ( viz foto) nicméně je plně funkční. Popis: jiné věci dle potřeby prodám. Sú veľmi praktickým doplnkom, pretože máte všetky CD a DVD zo vzácnej zbierky pekne pokope. Môžete ich mať zoradené systematicky či náhodne, no vždy budete vedieť kam po ne siahnuť. Regał wysyłamy zmontowany!


Místo předání Praha 10. Případné dotazy rád zodpovím. Dřevěný retro stojan na láhve je ochrání, díky rukojeti se perfektně přenáší a zabudovaný otvírák přinese komfort rychlé přípravy pití. Prodám 1x stojan na CD rozměry v. Stojan byl využit cca dva měsíce, ale vypadá jako nový. Pelechy pro domácí mazlíčky.


Udržujte všechny disky CD a DVD na jednom místě. Transparentní, poskytují vynikající viditelnost, popisky disků, a měkká vnitřní vrstva , aby se zabránilo poškrábání desek. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Dřevěný stojan na cd a dvd

Ponukam na predaj nove stojany na CD , dvd a aj PSdvd - vid. CD kovovy cierny - cena Eur. CD (2x50CD) kovovy strieborny nerez - cena Eur.


Na Vašich oslavách už nikdy nebude nuda díky tomuto stojanu na panáky. Budete středem pozornosti na každé oslavě. Vaši hosté i zákazníci budou překvapeně sledovat, jak jim podáváte skleničku k přípitku.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky