pátek 13. května 2016

Bílý fix na papír

Bílý inkoust s archivní kvalitou. Použití na bílý , černý , barevný, matný a lesklý papír. Nepropisuje skrz papír , noviny a ani jemný pergamen.


Bílý fix na papír

Rovnoměrná, nepřerušovaná linka mm po celou dobu až do konce náplně. Gelly Roll se hodí na jakékoliv psaní a kreslení. Budete je používat déle než jakákoliv jiná. Dárek zabalte běžným způsobem a převažte ozdobným jutovým provázkem, na kterém uděláte mašli, tu poté přilepte tavicí pistolí.


Vyberte si u nás z nepřeberného množství fixů a popisovačů. Najdete zde akrylové popisovače, akvarelové fixy, čiré popisovače pro techniku blendování, fixy na fotografie, speciální barevné značkovače, gelové rollery, zářivá pera, inkoustová pera na kreslení, křídové popisovače, lakové popisovače, metalické fixy, permanentní popisovače. Foukací fixy na papír - sada obsahuje nových barevných odstínů. Použité inkousty na vodní bázi jsou snadno vypratelné a smývatelné a zcela zdravotně Skladem, můžete mít 14.


Odolné proti vodě a setření, ventilační chránítko, trojhranné, válcový nebo skosený hrot, různé barvy a šíře stopy. Sady popisovačů (např. CENTROPEN) - ventilační bezpečnostní chránítko, ergonomický úchop, zdravotně nezávadný a vypratelný inkoust.


Hrot odolný proti zatlačení, v sadě různý počet barev (až ks), zmizíkovatelné, parfémované (každý fix má jinou vůni), nevysychají, syté a zářivé barvy. Permanentní fix je univerzální značkovač v bílé barvě. Píše téměř na vše, je na vodní bázi.


Barva fixu je světlostálá a po zaschnutí odolá otření za sucha. Hrot je kulatý a šířka stopy je mm. Na co si dát pozor při výběru popisovače? Inkoust může být na vodní bázi nebo na alkoholové bázi.


Mezi vlastnosti inkoustu patří: světlostálost, otěruvzdornost, permanentnost, stíratelnost, zápachovost, voděodolnost, odolnost vůči varu vody. Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Jedlé fixy jsou vhodné na zdobení většiny cukrářských hmot.


Bílý fix na papír

Dá se s nimi kreslit na fondán i marcipán a dokonce i na jedlý papír. Kromě toho, že fixy obsahují jedlou barvu, se nijak neliší od klasických fixů. POTŘEBUJETE: barevné papíry na tělo a na čepici ( tělo tvrdý papír , čepice stačí měkký ), bílý měkký papír na vousy, papír v tělové barvě, černý fix Z papíru na tělo udělejte kornoutek a zalepte.


Barva tedy nezůstává pouze na povrchu (jako je tomu například u papíru Bristol). Papír je velmi bílý , aby prozářil barvy a dodal Vaší práci maximální kontrast. This feature is not available right now. Please try again later. Lihové fixy permanentní popisovače.


Bílý fix na papír

Nabízíme akrylové, alkoholové, lakové a olejové popisovače a fixy. Pro snadnější vyhledávání jsme pro Vás permanentní popisovače a fixy rozdělili do přehledných podkategorií. Edding Paint Marker 7- lakový popisovač - bílý , bílý Speciální popisovač s permanentním lakovým inkoustem, odolným vůči vodě, na světle nebledne. Kulaté tělo v barvě náplně. Marvy 2je popisovač bílé barvy vhodný na tmavý i světlý textil.


Fix na pneu a další porézní povrchy. Po zaschnutí je stálý, odolný vodě, není nutné fixovat zažehlením. Netoxické složení, bez zápachu. Dříve než zaschne je možné ho vyprat mýdlovou vodou.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky