čtvrtek 5. května 2016

Nafukovací paddleboard bazar

Prodáváme nafukovací paddleboardy. Kvalitní paddle boardy Tambo a RED. Zaměřujeme se především na allroundové plováky pro každého. Nafukovací paddlboardy vám velmi usnadní transport plováku k vodě.


Plováky se hustí na tlak kolem 15PSI, tedy atmosféru a jsou tak velmi pevné. Tento paddleboard totiž nafouknete, sfouknete a sbalíte do praktické tašky.

Bazar nafukovacích paddleboardů. Technologie Fusion plus Stringer. Delka stop, šířka palců, tloušťka palců. Velice pevný, vysoká nosnost. Odolné ploutvicky, vhodný i na řeky.


Včetně vaku, pumpy a pádla. Sami uvidíte, že při pádlování na našich paddleboardech se bude prkno chovat podobně jako laminátové surfy, s mnohdy lepší ovladatelností. Navíc náš paddleboard pak jen vyfouknete a uložíte do batohu.

Sport - Prodam nafukovaci bazar. Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Paddleboard Yoga, nafukovací Yoga prkno, sup. Výsledkem jsou čluny, kde každý detail má svůj důvod a funkci. Kamenný obchod i e-shop, kde si můžete vybrat nové a bazarové paddleboardy nafukovací , paddleboardy pevný, pádla, příslušenství, oplachtění na paddleboardy, neoprény, neoprénové boty, vesty, vodácké batohy a prostě cokoliv, co potřebujete pro paddleboarding. Dvojvrstvová Hi-techtechnológia použitých materiálov zaručuje pokojnú jazdu ako na jazerách tak aj na mierne tečúcich riekach.


Coddy je vybavený dvomi m. Hodnocení produktu:. Při tomto atraktivním sportu, který je původem z Havaje, se na boardu pohybujete vpřed za pomoci dlouhého pádla. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů nafukovací člun. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Pevná konštrukcia umožňuje výrobu rozmanitých tvarov.

Takže, ak hladáte kvalitnú surfovú, či race dosku a máte ju ako transportovať a skladovať - je to voľba pre vás. Plováky designujeme nejen pro vás jakožto naše zákazníky, ale také tak, abychom na nich my rádi jezdili, proto jsme nevynechali jediný detail, jako kick tail na každém plováku, neoprenový držák na pádlo, pohodlné poutku na nošení a mnoho dalších „drobností“ které velmi zpříjemňují pobyt u vody i na vodě. Vhodné pre začiatočníkov aj pre pokročilých – NEON MARS – tvoj SUPer akčný e-shop.


Novinkou pro letošní sezonu budou špičkové nafukovací paddleboardy STARBOAR zde představujeme nafukovací paddleboard STARBOARD Tikhine Wave v krásném designu. Nabízíme vlastní značku TAMBO a máme výhradní zastoupení pro firmy Red Paddle a AAD a to jak pro ČR, tak Slovensko. Provozujeme rovněž půjčovnu, kde si můžete naše produkty před zakoupením vyzkoušet! Jaký SUP paddleboard vybrat?


Začátečníci a rekreační paddleboardisti vybírají nejčastěji nafukovací , univerzální, větší, stabilnější prkno, které uveze i dva lehčí jezdce. Obecně by mělo pádlo převyšovat výšku paddleboardisty přibližně o cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky