pondělí 2. května 2016

Magnetické kořenky

Tato sada s inovačním designem o. This feature is not available right now. Please try again later. Magnetický stojánek se šesti kořenkami!


Nejoblíbenější a nejvíce používané koření můžete od teď mít neustále při ruce!

Už nebudete muset hledat, v jaké. Možná znáte i vy situaci při vaření večeře, kdy chcete okořenit omáčku, a koření nikde. Koření je potřeba, ale jak jej uskladnit, aby bylo vždy po ruce? Využijte silné neodymové magnety a vyrobte si vlastní originální magnetické kořenky.


Vyrobte si magnetické kořenky a ušetřete místo v kuchyni. Možná znáte situaci při vaření večeře, kdy chcete okořenit omáčku, a koření nikde. Jak uskladnit koření, aby bylo vždy po ruce?

Využijte neodymové magnety a vyrobte si vlastní originální magnetické kořenky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nasypte koření do magnetických kořenek a dejte na digestoř, nebo lednici! Mějte Vaše nejpoužívanější koření neustále po ruce!


Florina 5-dílná sada kořenek Black Florina. Mlýnky na koření, sůl a pepř a slánky a pepřenky neslouží jen k tomu, aby naše pokrmy dokonale dochutily. Ony se totiž v kuchyni také pěkně vyjímají.


Kořenky a mlýnky Kořenky a mlýnky. Když je naplníte barevným kořením, dodají va. Sada ks kořenek s magnetickým tácem Materiál: nerezová ocel, průhledné víčko plast.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma magnetické kořenky. Ušetříte tak čas i peníze. Jsou nejen velmi praktické, ale zabírají i málo místa a mohou být dalším klenotem Vaší kuchyně.


Jejich použití je velmi praktické a univerzální.

Víko je průhledné a vy si vždy. Sada ks kořenek s magnetickým tácem Materiál: nerezová ocel, průhledné víčko plast. Není nad to, mít koření vždy pěkně poruce! Domů magnetické kořenky magnetické kořenky. Jaké vychytávky pořídit do kuchyně?


Kuchyně je nejpoužívanější místnost každé domácnosti, a tomu by mělo odpovídat i její vybavení. Vždy si dobře rozmyslete, co Vám usnadn. V sadě naleznete 6ks nerezových kořenek, jež jsou obohaceny o praktický magnet, s pomocí něhož na podnose drží. Přední část každého produktu je opatřena skleněným víčkem, abyste věděli, jaké koření je uvnitř uloženo. Velikost kořenky je 8cm.


Rozměry jsou 23x3x16cm. Hledali jste magnetické kořenky ? Pokud toužíte mít přímo na lince výběr svého nejoblíbenějšího koření, designové magnetické kořenky jsou tím pravým. Jejich akrylová víčka jsou průhledná a tedy hned podle barvy odhadnete, jaké koření se v nich skrývá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky