středa 18. května 2016

Plastové kelímky s víčkem 100ml

Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve. Modrý obal na krém 100ml s bílým víčkem Kč Přidat do. KELÍMKY NA KOSMETIKU VELKOOBCHODNÍ NABÍDKOVÝ KATALOG OBALŮ NA KOSMETIKU A POTRAVINY Jak mohu obaly objednat? Objednávky příjimáme pouze e-mailem.


Následně Vám připravíme cenovou nabídku s uvedením termínu dodání.

Jedná se o kvalitní pevné osmiboké misky s víčkem. Tyto misky se ideálně hodí na studené lahůdky, ale stejně tak i na teplé potraviny - polévky a podobně. Misky jsou použitelné na potraviny do st. Lékárenský plastový kelímek s víčkem na jedno použití o objemu 100ml vyrobený ze zdravotně nezávadných vstřikovaných plastů, hlavně pro farmaceutický průmysl. Plastové kelímky s víčkem dodáváme zákazníkům přes let.


Najdete u nás plastový kelímek s víčkem za TOP ceny nebo plastový kelímek s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží.

Plastový kelímek se šroubovacím víčkem 100ml Skladem. Praktické kelímky na kávu s víčkem. Dodáváme ve třech různých. Krabičky s víčkem dodáváme zákazníkům přes let.


Najdete u nás krabičky s víčkem za TOP ceny nebo krabičky s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si krabičky s víčkem , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. Hliníková miska s plným víčkem , 100ml Kč Přidat do. Přijďte se podívat do našeho showroomu, ale nezapomeňte si předem domluvit schůzku! K dispozici Vám bude vyškolený tým, který zodpoví Vaše otázky a seznámí Vás s nejmenšími detaily ohledně gastro obalů.


FUN na kosmetiku s mezivíčkem 100ml. Kvalitní plastové kelímky , vaničky, kbelíky a víčka. Společnost MART je předním českým výrobcem výrobků z plastů. Prohlédněte si kategorii Kulaté kelímky a vyberte si podle podrobných parametrů praktické a odolné obaly vyhovující vašemu výrobnímu programu.


Ke kelímkům nabízíme pevná těsnící víčka s náhubkem v bílé a černé barvě. Kelímky a víčka mají atesty vydané Státním zdravotním ústavem a splňují vyhlášku č. Nabízíme širokou nabídku plastových kelímků, jako jsou například kelímky na kávu, s víčkem i bez víčka.

Mezi tento sortiment patří samozřejmě kelímky na nápoje - buď průhledné, nebo klasické bílé. V nabídce máme i plastové skleničky různých tvarů a velikostí. Jsou oblíbené k podávání limoná ovocných šťáv i alkoholických nápojů - piva v případě větších kelímků, slivovice, vodky a jiných tvrdých alkoholických nápojů v případě menších kelímků. Zahrnuje standardní kelímky za nízké pořizovací ceny, velmi kvalitní kelímky z materiálu PET, dokonalé plastové pohárky na alkohol nahrazující sklo a Party kelímky s pestrými potisky.


Využijte velmi výhodných množstevních slev u kartonového balení nápojových kelímků a odlivek. Kelímky zaklapávací KELÍMKY ZAKLAPÁVACÍ S VÍČKEM Kelímky na masti PP, bílé se zaklapávacím víčkem o objemech. Prodej možný na kusy a balení. Při baleních a megapacích je zvýhodněná cena za kus.


Kbelík vhodný pro uchování a. Prohlížíte webové stránky Nespresso CZ. Kelímek na kávu Nespresso s sebou. Horní průměr je cm. Balení obsahuje kusů.


Vážení zákazníci, s ohledem na aktuální dění v ČR v souvislosti s koronavirem, si Vás dovolujeme upozornit, že od 16. Dále budeme až do odvolání akceptovat pouze platbu převodem a platbu kartou. Jednorázové plastové sklenice - prozkoumejte naši jedinečnou nabídku jednorázového nádobí značky Cater.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky