úterý 24. května 2016

Plynová grilovací pánev

Smažící plynové pánve jsou víceúčelová zařízení, která by neměla chybět v žádné profesionální gastronomii. Smažící pánve jsou vhodné na dušení, povrchové smažení ale i na slabé vaření. A pokud máte dobrou grilovací pánev , nemusíte se mu oddávat jen v létě.


Grilovací pánve se vyznačují speciálními drážkami na dně, které imitují běžnou grilovací mřížku. Mezi drážkami se zachytí tuk a šťáva z masa a navíc se maso nepřichytí ke dnu. Pánev na gril by se měla čistit po každém použití.

Minimálně by se z ní měly odstranit veškeré zbytky jídel a připečené mastnoty. K údržbě litinové pánve se dobře hodí různé grilovací kartáče, které svými ocelovými štětinami dobře odstraňují zbytky jídel z litinového povrchu. Pro čištění pánve na gril. Grilování je více než jen příprava jídla. Je speciálně navržena pro použití na plynovém sporáku.


Lehké použití přináší pokročilé funkce, které nechají naplno vyniknout váš potenciál při vaření. Dobře provedená palačinková pánev s kvalitní povrchovou úpravou a odolnou rukojetí z nerezu. Prakticky nesmrtelná kombinace litinového těla a dřevěné rukojeti, která udělá radost.

Litinová pánev se osvědčila už našim babičkám. Oceňují ji i profesionálové. Je odolná, nepřilnavá a může do trouby i na indukci.


Zahřívá se rovnoměrně, takže se v ní skvěle vaří. Vyberte si litinovou pánev wok, grilovací , na palačinky, volská oka či lívance. BRF-94G Smažicí pánev multifunkční plynová , objem vany l, bi-metalové dno.


Plynová smažicí pánev s manuá. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Gastro vybavení) Hodnocení produktu:. Bake-master model Mini - plynová pánev rám z nerezové oceli se smaltovaným plechem vhodná na propan-butan(PB) rozměr plechu 2x 4mm elektronické zapalování a termočlánek.


Grilovací plynová pánev Chystáte-li se do obchodu s domácími spotřebiči, patrně jste viděli v pokojích a kuchyňských nádobách zázrakovou pánev , která vaří na plyn. Nazývá se panvice na grilu. Když máte chuť na něco grilovaného, nemusí být zrovna léto – naše řada grilovacích pánví dokáže na jídle vytvořit mřížku jako z opravdového grilu.


Naše grilovací pánve si prohlédněte zde! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Překvapte své známé a plynový gril vyměňte za grilovací pánev s plynovým hořákem.

Vážení zákazníci, s ohledem na aktuální situaci kolem COVID-doporučujeme věnovat pozornost těmto řádkůDopravci nás i Vás zákazníky prosí, abyste co nejvíce omezili platby formou dobírky - je potřeba zkrátit dobu, kterou strávíte při předání balíku, ulehčit řidičům a zároveň ochránit sebe. Ve vzduchu se točí mnoho otázek – jak se pozná kvalitní litinová pánev , zda je nutné litinu vůbec mít atd. Věřte, že Skeppshult je nejlepší výrobce litinových pánví vůbec.


Bez rukojeti jí lze také použít v troubě či mýt v myčce nádobí. Vyznačuje se nepřilnavým povrchem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky