pátek 27. května 2016

Indukcni deska

Jejich počet volte podle četnosti vaření a počtu osob v domácnosti. Běžným standardem je indukční deska se plotýnkami, která je dostačující pro 4člennou domácnost. Pro početnější rodinu se může hodit 5plotýnková, párům naopak postačí indukční deska se 3. Deska je vybavena časovačem, který umožní vypnutí zóny po uplynutí nastaveného času. Tato deska nabízí intuitivní funkci BRIDGE, která je vhodná při vaření ve velkých hrncích nebo v pekáči.


Indukcni deska

Funkce Bridge umožňuje vytvoření jedné varné plochy ze dvou topných polí a současně jejich kontrolu. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. S rychlou a energeticky účinnou indukční varnou deskou z IKEA si vaření užijete kdekoli.


Ty naše fungují s hrnci a pánvemi s magnetickým dnem a zahřívají se, pouze když na nich stojí nádobí, takže jsou bezpečné. Využijte i funkce jako power booster, přemostění, dětský zámek a ochrana proti přetečení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Indukcni deska

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zde se můžete informovat o našich produktech. K jejímu ohřevu dochází téměř okamžitě a navíc přesně v teplotě, kterou si nastavíme. Indukce vaří velmi rychle a lze ji během vaření účinně regulovat.


Nádobí na indukční vaření musí mít magneticky vodivé. Deska disponuje flexi zónou, díky tomu je více flexibilní a praktičtější pro každodenní vaření. Na flexi zónu můžete umístit velký hrnec na celou plochu plotýnky, hrnec do zadní či přední části, nebo hrnce najednou, protože není problém nastavit různý stupeň výkonu pro každý hrnec zvlášť. K ohřevu dojde téměř okamžitě, takže vám šetří váš čas. Indukční deska se zahřívá až po přiložení nádoby.


Indukcni deska

Dobré je i to, že indukční desky jsou velice bezpečné. Snadno z indikátoru na zbytkové teplo zjistíte, jestli stále plotýnka hřeje, nebo dětský zámek zamezí zranění vašich nejmenších. V okamžiku, kdy se přiblíží bod varu, upraví intenzitu ohřevu, aby se vření změnilo na stabilnější mírné probublávání.


Místo čekání, kdy to začne uvntiř hrnců vřít, se tak můžete. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických. Dvouplotýnková indukční deska nabízí nejúspornější typ ohřevu. Nejčastěji vyráběnou variantou je indukční deska 220V, kterou připojíte na jednofázový proud.


Hodí se na chatu, do garsonky či malého bytu, kde díky absenci třífázu indukční desku 380V nerozhýbete. Jaké výhody a nevýhody má indukční dvouplotýnka? Výkonné vaření s úsporou el. Průměr dna nádoby -cm. Power management – indukční deska se dá připojit na dvě, ale i na jednu fázi.


Varná deska AEG Pure kombinuje elegantní, hladký design s citlivými funkcemi. Ebenové sklo hladce splyne s pracovní plochou. Její varné zóny a ovládání nejsou vidět, dokud je vaše prsty nepřivedou k životu. Přeměňte kuchyň a vaření v pravé potěšení.


Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Elektro - Indukcni deska bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Jednoduché ovládání – EasySelect EasySelect Koncentrace na to podstatné: Centrální číselná řada k ovládání všech varných zón a stupňů výkonu. Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu.


Ovládá se dotykově na přehledném. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky