pondělí 30. května 2016

Kožené konferenční desky

Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Kožené aktovky a konferenční desky. Přejít k hlavnímu obsahu. Reklamní předměty a dárky s potiskem.


Kožené konferenční desky

Konferenční desky , aktovky, kufry široký sortiment zboží. Nabízíme vše pro vaši kancelář. Zboží vám doručíme po celé ČR zdarma. Desky jsou vyrobené z kvalitní hovězí kůže a uzavírají se na zip.


Výbava: kroužková vazba na zakládání dokumentů otevřená přihrádka na d. Portfolia, kožené spisovky. Praktický a elegantní pomocník manažerů nebo třeba obchodních zástupců. Uzavíratelné portfolio s kapsami např. CD a samozřejmě poznámko.


Kožené konferenční desky

Obšitá konferenční složka se zipem. Provedení imitace kůže. Je vybavena čtyřkroužkovou mechanikou, kapsou na poznámkový blok, psací podložkou As klipem, kapsou na kreditní karty a doklady, vložkou na vizitky a C úchytkami na psací potřeby. Rozměry: x 2x cm. Klasické kožené desky , pro pohodlný přenos a organizaci dokumentů.


Tyto desky jsou vyrobeny z kvalitní hovězí usně. Desky na gumičku jsou vhodné pro rychlý přístup k dokumentům. Díky tříchlopňovému systému zároveň zaručí bezpečné přenášení všech dokladů a písemností.


Kapacita plastových desek na gumičku je až 1listů. Desky na dokumenty jsou k dispozici jak ve velikostech A tak i A5. Přihrádky na dokumenty, vizitky, poutko na pero, součástí desek je linkovaný blok.


Vše potřebné po ruce a rychle dostupné. Parametry desek Ase zi. Doporučená technologie tisku: sítotisk S laser L2. Desky konferenční WEDO A imitace kůže, černé.


Avyrobené z měkkého materiálu koženého vzhledu uzavíratelné na zip ze tří stran vyjímatelný čtyřkroužkový mechanismus o průměru mm, úroveň plnění je. Ideální reklamní předmět pro vaše pracovníky, spřízněné firmy i výhra v teambuildinkové soutěži, to jsou konferenční desky a desky na dokumenty. Tyto reklamní předměty nabízíme v mnoha variantách – od jednoduchých tvrdých konferenčních desek chránících důležitý obsah, až po kožené desky na dokumenty a portfolia s řadou přihrádek, perem či kalkulačkou. Kč The Chesterfield Brand.


Kč DOPRAVA ZDARMA nad 1. Kamenná prodejna v Praze. Do větších spisovek se pohodlně vejdou dokumenty ve formátu A4. Ručně vyrobené konferenční desky z vysoce kvalitní hovězí kůže jsou v několika barevných variantách. Vše důležité kdykoli po ruce. Elegantní, praktické, kvalitní.


Pokud si potrpíte na stylové doplňky a rádi byste vašim obchodním partnerům ukázali to nejlepší z vašeho outfitu, zvolte právě tuto profesionální spisovku! Vzhledem k nařízení Vlády dočasně pozastavujeme možnost osobního odběru zboží. Prosíme využívejte při volbě odběru zboží našich smluvních partnerů DP Česká pošta, DSV, popř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky