čtvrtek 12. května 2016

Konvice na čaj ikea

Jste skalní fanoušek čaje, který vždycky shání dokonalou čajovou směs? Nebo vám stačí hodit do konvice pár čajových pytlíků? My máme řešení pro každého. Podívejte se na webové stránky IKEA a projděte si naši nabídku konvic na čaj a doplňků pro zasloužený odpočinek s šálkem čaje.


Prohlédněte si naše konvice na kávu a čaj a doplňky k nim.

Najdete tu vše, co potřebujete na přípravu kávy a našlehání mléka. Pak už stačí jen trocha kreativity, a brzy budete usrkávat vlastní Americano s kapkou ovocného sirupu nebo super silné dvojité espresso v biokvalitě. Káva a čaj jsou po vodě nejběžnějšími nápoji na světě.


Proto jsme se rozhodli vylepšit naši nabídku výrobků pro přípravu dokonalého šálku – od sítka na louhování čaje, přes konvici až po šlehač mléka. Pro snazší čištění lze rozebrat. Výrobek před prvním použitím umyjte.


Konvice na čaj DecoKing KIKA černá. I když díky neobvyklému zploštělému tvaru konvice nevypadá příliš objemná, opak je pravdou, vejdou se do ní totiž až litry vody.

Plastová rukojeť zaručuje bezpečnou manipulaci. Fantasyobchod Železná konvice na čaj. Nádherná železná konvice určená k vaření vody přímo na ohni.


Působí bytelně, pojme přibližně litr vody. Pro příznivce venkovního čajování naprostá nutnost! Konev se nesmí dostat do kontaktu s čistícími prostředky, čistí se pouze horkou vodou.


Upozornění: výrobek není. Puntíkovaný motiv je nestárnoucí klasikou, která nás zanese myšlenkami do dětství. Rozměry konvice na čaj : průměr 16cm, délka od vya. Užijte si stolování stylově a na pohodu. Připravili jsme pro vás pestrý výběr velikostí i různých stylů.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. SIMAX, Tescoma, Toro a dalších. Je vyrobena ze žáruvzdorného skla, prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.


Skleněná nádoba je vhodná do myčky, ostatní části v. Cilio porcelánová konvice na čaj , 1. Jednoduchý a přesto vzhledný design konvice se hodí do k. Zapomeňte na zalívání čaje i mleté kávy přímo v hrnku!

Ohřívač udrží Váš lahodný čaj pěkně teplý a vy jej tak nebudete muset znovu a znovu ohřívat. Servírujte své oblíbené horké i studené nápoje ve stylové konvici či konvičce. Máme je tu všechny: konvice na čaj i kávu, konvičky na mléko a smetanu, filtrační konvice na vodu i speciální konvice na přípravu kávy a. Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř. Stačí kliknout na FAVI. Vyberte si konvičku na čaj , která bude dělat radost na vašem stole.


Praktické i stylové konvice a konvičky. Na výběr máte konvice keramické, skleněné, retro i kameninové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky