středa 25. května 2016

Karafa na whisky bohemia crystal

Pokochejte se širokou nabídkou originálních karaf a dekantérů z broušeného skla a českého křišťálu Bohemia Crystal. Nabízíme otevřené dekantéry na víno , luxusní karafy se zátkou na whisky různých designů i tvarů. Vše vyrobeno s láskou a tradicí mistry skláři v České republice. S dotazy ohledně vekoobchodních zakázek se na nás můžete obracet na tel.


Originální karafy na whisky , rum a pálenku z českého křišťálu. Pro luxusní diamantový pocit z vašeho nápoje. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skladem (ks) 5Kč bez DPH. Crystal Bohemia ZIG ZAG karafa na whisky l. Elegantná karafa (dekanter) na červené víno a pre niektoré biele vína. Tvar je ideálny pre pohodlné uchopenie a bezpečné servírovanie.


Dekantéry a karafy Crystalex sa vyznačujú svojou neobvyklou čírosťou, ľahkosťou a kvalitou spracovania. Kvalitní stylová karafa na whisky se skleněným uzávěrem z masivního bezolovnatého křišťálového skla. Ploskačka s mramorovým efektom Premier Housowares Marble.


Luigi Bormioli ROSSINI karafa na lihoviny l. Je šperkem v jemné ženské ruce, který chrání pevná mužská dlaň. Vhodná jako dárek nejen pro vás, ale například i pro vaše klienty. Stylová karafa na whisky z olovnatého křišťálového skla s moderní dekorací.


Poděbradské sklárny se při výrobě nebály na těle karafy zkombinovat různé vzory a výsledek působí překvapivě svěže a moderně. Spolu s mohutným čtveratým uzávěrem působí whisky karafa stylově a vyváženě. Ručně broušená lahev na whisky , rum apod.


Crystalite Bohemia Broušená Karafa na whisky Bohemia NEMO l. Vyrobeno z nové, moderní a ekologicky čisté skloviny crystalite (crystalin), ve speciální. Klasický brus 5PK, l. Hodnocení produktu:. Brúsená karafa na whisky , brúsená karafa na vodu a brúsená karafa na víno sú základným sortimentom krištáľových brúsených karáf Bohemia. Brúsené karafy sú brúsené klasickými dekoráciami 50 veterník, mašle a kométa, ale aj ďalšími brúsenými vzory. Používa sa tiež kombinácia brúsenie a pozlátené dekorácie.


Karafa na whisky bohemia crystal

Džbány Karafy Karafy na víno Karafy na vodu Karafy na lihoviny Dekantery na víno Láhve Čajové a varné konvice Hrnky a šálky Nápojové zásobníky Fre. Moderní karafa na whisky z olovnatého křišťálového skla. Křišťálové sklo s příměsí olova se vyznačuje vysokou mírou pevnosti, transparentnosti a brilance.


A využít ji může i vaše manželka na oblíbený koňak a další lihoviny. Podívejte se také na naše krásné whiskovky, skleničky na rum nebo kompletní whisky sady pro lepší chuť. Dožičíte si whisky radšej sám alebo s priateľmi? Tak či onak, sklenené karafy zmenia jej rozlievanie na zvláštnu príležitosť. A využiť ju môže aj vaša žena na obľúbený koňak a ďalšie liehoviny.


BRITA filtračná kanvica Fun, fialová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky