čtvrtek 19. května 2016

Odměrka na kávu

Odměrka na kávu

Odměrka na kávu alternativy - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vynikající pro snadné dávkování kávy, jedna porce g. Pro použití v domácnosti.


Odměrka na kávu

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky. Váš nákupní košík je prázdný! Při poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti nám pomáhají soubory cookie. Návštěvou tohoto webu s jejich používáním souhlasíte. Hodnotenie produktu: 1 ().


Originální odměrka na kávu DeLonghi s pěchovadlem je vyrobena z plastu pro doplnění kávy ve všech typech kávovarů Saeco, Jura, Krups, Bosch nebo Siemens. Praktická pomůcka do kuchyně je šikovnou odměrkou na kávu a tamperem na kávu v jednom. Pomocí lžičky rychle odměříte pot. Tato odměrka na kávu z dubového dřeva odměřuje přesné porce kávy s dětskou lehkostí: zarovnaná odměrka obsahuje sedm gramů mleté kávy, což je optimální množství pro přípravu kávy v šálku o objemu 1ml. Rukojeť odměrky lze používat jako uzávěr balíčku kávy: káva tak zůstane čerstvá a odměrka je uložena tam, kde se bude používat.


Odměrka na kávu

Vďaka tejto odmerke na kávu z dubového dreva bude presné dávkovanie kávy hračka: Jedna zarovnaná lyžička obsahuje sedem gramov mletej kávy, čo zodpovedá približne jednej šálke s objemom 1mililitrov. Rozdelená rukoväť slúži ako uzáver na balenia kávy: Tak zostane káva čerstvá – a odmerka na kávu je uložená tam. Na rukojeti je místo pro logo Vaší firmy.


Designová odměrka na kávu BARISTACo není jen krásná ale i praktická. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Tato praktická plastová odměrka na kávu vám pomůže s dávkováním kávy. Konec odměrky slouží jako klíč k nastavení mletí na úpravu nastavení mlýnku. Kompatibilní s kávovary s funkcí předem namleté kávy.


Odměrka na kávu

UNI odměrka g, nerez 9Kč 882. Praktický pomocník do kuchyně k přesnému a pohodlnému odměření kávy do šálku. Poctivý český výrobce z Plzně. Dlouhá rukojeť pro pohodlné nabírání kávy. Díky odměrce odměříte přesných gramů a vaše káva tak bude pokaždé stejně skvělá!


Opatřena klipem, jímž ji můžete umístit na místo, kde ji budete mít kdykoliv po ruce, popř. TESCOMA odměrka na kávu PRESTO. Pouze přesná váha kávy zaručuje správnou chut nápoje. Výhodou je také přítomnost praktického klipu, se kterým uzavřete načatý balíček kávy a necháte aroma přesně tam, kde má být.


Proč si odměrka na kávu s. Pokud si ještě nejste jistí, kolik kávy přesně používáte při Vaší oblíbené přípravě kávy, pomůže Vám praktická odměrka na kávu. Díky ní si snadno odměříte přesně nebo g namleté kávy podle dvou rysek uvnitř odměrky. Cena s DPH: 1Kč Registrovaní zákazníci.


Plastová odměrka na porci kávy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky