úterý 3. května 2016

Forma na dort 20 cm

Forma na dort 20 cm

Forma na dort s nepřilnavým povrchem. Nabízíme nejen praktické rozkládací kovové formy s antiadhezním povlakem, ale i žáruvzdorné silikonové formy na dort. Ty se hodí zejména pro přípravu kulatých nebo čtvercových dortů. S našimi formami žádný dort nepřipálíte a zároveň se vám budou hodit i na přípravu moučníků různých velikostí.


Forma na dort 20 cm

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Rozkládací forma na pečení s prvotřídním antiadhezním povlakem proti připalování. Nepečený dezert, aspik, i zmrzlinový dort. Připravujte snadno a rychle svěžující ovocné nebo zmrzlinové dorty, které nemusíte péct!


Letní hit ve tvaru bábovky či věnce nyní hravě vykouzlíte ve formách na nepečené dorty DELÍCIA o průměru nebo cm. Lahodné vůně, teplá kuchyně a domácí chleba nebo čokoládový dort , na který se můžete těšit. Pečení je tvůrčí zábava, do níž se rádi zapojí dospělí i děti. A s těmi správnými nástroji, jaké najdete v naší široké nabídce forem a mis, které se dají mýt v myčce, se všichni můžete pustit do míchání, pečení, zdobení i jídla! Dortová forma na čísla a písmena - nepřilnavý povrch Sada na pečení písmen nebo číslic.


Pás na pečení PRO ROVNÝ DORT. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude. Pečení s dětmi je veselé a naše pečicí plechy a vykrajovátka jsou zase praktické a zábavné.


Vyberte si také formy na různé dorty, muffiny či slané koláče a formičky originálních tvarů, které bude děti bavit používat při pečení. Své výtvory pak s velkou radostí snědí! Z kolekce pomůcek na pečení Raymond Blanc vychází také tato kulatá dortová forma o průměru cm. Jsou opatřeny vysoce odolným antiadhézním povlakem, který zabraňuje připalování, vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby, vhodné do myčky.


Výhodou je materiál, který vede spolehlivě teplo, především díky eloxované vrstvě, která vydrží do teploty až 240°C. Snadno se umýva v myčce na nádobí. Jistě si vyberete i další pomocníky na vaření této značky. Je také velmi lehká, takže se s ní snadno manipuluje.


Formu myjte vždy pouze ručně. Formy a plechy na pečení DELÍCIA jsou vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů. Tato kvalitní forma je vyrobena z materiálu s nepřilnavým povrchem , který je odolný až do 2°C. Pečící forma na koláč, která by měla být součátí každé domácnosti. Pro cukráře jsou v podstatě nezbytným moderním vybavením.


U nás nakoupíte vše pro gastronomii! Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Rohlíčky se k formě nelepí a lze je.


Silikonová forma na dort zelená průměr 20cm - Silikomart. Blachy i formy do pieczenia - Najwięcej ofert w jednym miejscu. Radość zakupów i 1 bezpieczeństwa dla każdej transakcji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky