středa 4. května 2016

Hn678g4s1 návod

Siemens HN678G4Svestavná trouba s mikrovlnami a přid. Control Plus, 4D Horký vzduch (druhů ohřevu vč. ecoHorký vzduch), l, activeClean, 30°C - 300°C, mikrovlnný výkon max. W, bakingSensor, roastingSensor Plus, 7“ barevný dotykový TFT-displej vč.


Zákaznícky servis: v prípade technických problémov je možné aby Siemens zákaznícky servis získal prístup ku spotrebiču virtuálne – ak tak chcete a umožníte to. Bezpečnosť: bezpečnosť je najvyššou prioritou Home Connect. Návod na vyrobení vlastní ústenky naleznete zde.


Zvládnite všetko s prehľadom na našej špeciálnej stránke Pre krízové obdobie sme vytvorili špeciálnu stránku, na ktorej nájdete užitočné tipy na produkty, ktoré by sa vám doma pri karanténe mohli hodiť. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Trouba SteamPro disponuje třemi režimy vaření a pečení – první využívá horký vzduch, druhý páru a třetí jejich kombinaci. Zvládněte vše s přehledem na naší speciální stránce Vytvořili jsme pro krizové období speciální stránku, na které naleznete užitečné tipy na produkty, které by se doma při karanténě mohly šiknout. Zapalování hořáku jiskrou ovládanou regulačním knoflíkem a pojistka zhasnutí plamene - bez problému. Ke sporáku jsem dostal docela tlustou příručku v češtině, kde jsou i různé montážní pokyny a návody, a návod jak co péct ve které poloze a při jaké teplotě.


Protože rád vařím i peču, tak jsem se rozhodl na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky