pátek 13. května 2016

Pračka whirlpool awe 7519

Inteligentní technologie 6. Jak už bylo řečeno, pračka je vybavena vysoce oblíbenou technologií 6. Tato unikátní senzorová technologie zajistí, že pračka pro každou dávku prádla vždy spotřebuje nejmenší množství energie, vody a času. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Vďaka tomu môžete ušetriť až energie a vody.


Okrem bežných na pranie bavlny, vlny, syntetiky či. Spotreba energie a vody sa môže znížiť až o a doba trvania programu až o. Veškeré informace o produktu. Free Shipping Available. Je vybavena pracími programy, technologií 6. Download Instructions for Use.


Tarjoa selkeä ja kattava kuvaus ongelmastasi ja kysymyksestäsi. Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod. Kone on pessyt pyykkimme hyvin ja vaatteet ovat.


Včetně návodu v češtině. Možnost dopravy do 30km či zaslání ZDARMA kurýrem po celé ČR! Osobní převzetí = sleva či zaslá. Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából. Jelikož používají na příruby pro bubny běžný materiál tak uhnijou cca až roky.


Dokáže snížit spotřebu elektřiny a vody až o. Prosím Vás, čo znamená tá chyba? Treba volať dákeho servisného technika? Základní informace Vlastnosti Typ volně stojící Kategorie shora plněná 6. Whirlpool AWE 75a vypisuje mi chybu F-dakujem za ochotu.


Pračka dovezená s Brna v nefunkčím stavu. Výměna vyhořeného zámku dveří díky přechodovému odporu mezi. Závada se projevovala tak, že pračka zhasla a vůbec nešla zapnout.


Nebudete tedy muset zápasit s vyndaváním prádla z bubnu a bát se, že se prádlo poškodí. F1 znamenalo by to poruchu topného tělesa, u praček AWE neevidujeme závadu Exx, pokud se Vám přesto zobrazuje, doporučuji návštěvu servisního technika, S přáním příjemného dne AP Servis s. Evidentně dosloužila nějaká pružina či jiný jednoduchý mechanismus, díky němuž se buben před praním uzavře. Předem děkuji za nabídky. Práčka disponuje funkciami ako rýchle pranie : Rozmery : Šírka.


Na výběr máte velmi praktický Antibakteriální program, díky němu se zničí bakterie a zaručí dezinfekce prádla, nebo oblíbený program pro rychlé praní do 15minut. Funkci odloženého praní jistě využijete pro praní v noci, kdy je proud. Predám toto čerpadlo na práčku Whirlpool typ AWE a AWT. Práčka šla do šrotu, no čerpadlo som vybral nakoľko bolo menené cca rok a pol dozadu.


Výmena úplne jednoduchá, zvládne každý. Nové stojí cca 30eur,dam za 10e.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky