čtvrtek 26. května 2016

Koupelnové doplnky

Doplňky do koupelny bez vrtání, dávkovače mýdla, koše na prádlo nebo sprchové závěsy hledejte na FAVI. Stovky produktů z desítek skvělých e-shopů pro ještě útulnější koupelnu. Bambusové i nerezové doplňky do koupelny, šperkovnice i kosmetická zrcátka pro každou domácnost. Aqualine RUMBA WC štětka, mléčné sklo.


Ravak 10° držák s nádobkou a WC štětkou TD 410. Už vás nebaví, že vždycky shodíte šampón ve sprše nebo neustále hledáte zubní nit?

Pořiďte si koupelnové doplňky, jako jsou police do sprchy, věšáky na ručníky či stojany na kartáčky. Nebo si kupte koupelnovou sadu několika krabic a všechny maličkosti si uložte do ní. Sladit koupelnové doplňky s nábytkem bude na e-shopu KIKA. U nás najdete přes 4ks výrobků v různých stylech i velikostech.


Podtrhnete tím čistotu jejího vzhledu a dokonalosti v každém detailu. Například rohož, závěsná tyč na ručníky, držák na toaletní papír, mýdelník, keramické dávkovače a další. Právě praktičnost je podmínkou všech koupelnových doplňků usnadňující pobyt v koupelně.


Zároveň bychom ale neměli zapomínat, že koupelnové doplňky by měly být designově sladěny s ostatními prvky koupelny. Vybavenie kúpeľní Kúpeľňové doplnky Kúpeľňové sety Dávkovače mydla Misky na mydlo Držiaky na zubné kefky Dózy a boxy Vešiaky na uteráky Háčiky Stojany na šperky Sušiaky na prádlo Kozmetické zrkadlá.

Doplňky – Vyberte si to nejlepší v e-shopu nebo prodejnách KIKA. Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH. Akční slevy na vybrané výrobky jsou konečné a zohledňují všechny poskytnuté slevy.


Práve praktickosť je podmienkou všetkých kúpeľňových doplnkov uľahčujúcich pobyt v kúpeľni. Zároveň však treba pamätať na to, že kúpeľňové doplnky treba zladiť s ostatnými prvkami v kúpeľni. Prozkoumejte naše koupelnové doplňky s nekonečnou nabídkou designových variant. Každá koupelna se s nimi změní v oázu, kde se cítíme pohodlně a kde rádi trávíme čas. Ať už hledáte držák na vysoušeč vlasů, dávkovač mýdla nebo držák na zubní kartáčky: vše najdete přímo zde.


Vybírejte z kelímků na kartáčky, dávkovačů na mýdlo, skleněných dóz i vonných olejů. I vaše koupelna si zaslouží trochu pozornosti. V nabídce máme spoustu vzorů, barev a materiálů jako dřevo, nerez, či bambus. Mezi nejběžnější koupelnové doplňky patří mýdelníky, kelímky, držáky na toaletní papír nebo třeba wc štětky nebo předložky před sprchvoý kout či vanu a mnoho jiných.


Aby se z vaší koupelny stal komplexní, fungující a estetický organismus, dopřejte jí harmonii do posledního detailu prostřednictvím našich koupelnových doplňků. Na všechny koupelnové doplňky poskytujeme záruku let. Přece koupelnové doplňky z koupelny-sen.


Objednávejte koupelnové doplňky a šetřete své peníze. Specialista na výrobu nerezových koupelnových doplňků. Nepotřebujete jen vanu či sprchový kout a skříňky s pračkou, ale i takové drobnosti jako jsou dávkovač mýdla, sušák na ručníky, stojan na kosmetiku či stojan na kartáčky.


Zobrazeno 1–z výsledků.

KELÍMEK MARWA BÉŽOVÝ 2Kč. KOUPELNOVÁ PŘEDLOŽKA AZURAY 9Kč 8Kč. Jak si vybírat koupelnové doplňky? Před koupí koupelnových doplňků doporučujeme se ujistit o stavu vaší koupelny. Pokud je vaše koupelna čerstvě po rekonstrukci a máte už nápad na její zařízení a určitý styl – volba by neměla být problémem.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pro váš absolutní komfort během hygieny nesmí v koupelně ani na toaletě chybět nezbytné koupelnové doplňky. To platí jak pro koupelnu u vás doma, tak i pro koupelny a toalety v hotelech či penzionech.


Právě tyto nezbytné detaily od renomovaných značek najdete u nás na e-shopu. Internetový obchod Praha s vybavením koupelen. Nabízíme vám možnost tyto výrobky přilepit (každá série má doporučené nebo přímo pro danou sérii vyráběné speciální lepidlo).


Koupelnu můžete vybavit chromovými háčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky