pátek 6. května 2016

Drtič ovoce zdarma

Takový drtič na ovoce vám v případě větší úrody velice usnadní práci se zpracováním jablek, hrušek, švestek i hroznů vína. Nejenže vám šrotovník ovoce ušetří práci, ale také vám podstatně zvýší výtěžnost ovocné šťávy, jelikož šrotováním ovoce získáte jemnější strukturu hmoty a následné lisování je snadnější a účinnější. Rychlé a snadné zpracování úrody – to je důvo proč si pořídit drtič ovoce. Drtič ovoce k vám doručíme zdarma. Elektrický drtič ovoce má většinou násypku vyrobenou z (potravinářské) nerezové oceli.


Díky tomu je odolnější, s delší životností a hygienický.

Oproti ručnímu drtiči vám šetří práci a námahu, protože nemusíte točit klikou. Nejvýkonnější drtiče ovoce zvládnou připravit k lisování až jednu tunu jablek o průměru deset centimetrů. Pokud sklízíte a lisujete opravdu velké množství plodů (drtiče jsou určeny pro přípravu všech druhů ovoce určených k lisování), o jeho nákupu rozhodně zapřemýšlejte.


Drtiče na ovoce slouží k drcení tvrdého ovoce jako jsou jablka, hrušky nebo syrové brambory, před jejich lisováním. Pro ruční drtič je používán klasický způsob drcení pomocí válců s hřeby. Použitá nerezová ocel zajišťuje absolutně hygienický provoz, pěkný vzhle velmi vysokou odolnost a také dlouhou životnost tohoto stroje. Extreme Fastest Big Tree Stump Shredder Modern Technology.


Náš e-shop nabízí široký výběr lisů na ovoce , drtičů na ovoce a příslušenství, které je zapotřebí pro výrobu kvalitní ovocné šťávy.

Již více než let se zabýváme prodejem moštovačů a díky tomu vám můžeme poskytnout cenné rady a odpovědi na vaše otázky. Pro tyto drtiče je používán klasický, léty osvědčený způsob drcení za pomoci drtících šnek. Je to malý, skladný, ale výkonný stroj. Metrák ovoce podrtí za minut. Krouhací nůž je nerezový.


Při prořezávání a zmlazování zahrady vzniká velké množství zahradního odpadu, se kterým si právě drtič hravě poradí. Rozdrcený odpad můžeme použít různým způsobem např. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů drtič na ovoce. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty drtič na ovoce - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Motorový drtič větví do průměru mm. Drcení pomocí bubnové nožové hlavice. Lis na ovoce (ruční) lze využít při výrobě moštů a vín.


Většinu ovoce je nutné před lisováním nadrtit, proto v této kategorii nabízíme nejenom lisy, ale i drtiče na ovoce. Lisy mají páku na obě ruce, což je konstrukční drobnost, ale v praxi neocenitelná výhoda při manipulaci s lisem. Nádoba drtiče je vyrobena z nerezového plechu, víko s bajonetovým uzávěrem z potravinářského polyethylenu.


Tento drtič je určen k drcení ovoce pomocí běžné elektrické vrtačky.

Nerezový drtič ovoce , řepy, brambor, kořenové zeleniny atd. VARES Fruit SHARK – drtič ovoce Doprava zdarma. Způsob drcení je založen na klasice - drtí za pomoci protiběžných válců s hřeby. Prodám několikrát použitý, čistý drtič ovoce DZO 16N SHARK FRUIT 6. Výrobce: VARES Mnichovice a. Napětí: 2V, příkon: kW, hmotnost: kg, stupeň krytí: IP 23.


Při platbě předem zašlu na určenou adresu. Motor drtiče má výkon kW (2v). Konstrukce drtiče je o něco složitější, než u jednodušších drtičů, vybavených rotačním nožem.


Odměnou je ovšem kvalitní produkt. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Všechny informace o produktu Kráječ ovoce a zeleniny drtič na ovoce ruční, porovnání cen z internetových obchodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky