čtvrtek 12. května 2016

Dětská sedátka na wc

Sedátko na wc usnadní Vašemu dítěti přechod z nočníku na běžné WC. Dítě díky němu bude na toaletě sedět pohodlně a uvolněně. Lze využít v kombinaci s dětskými stupátky. V kategorii Sedátka na wc nabízíme produktů, u můžete mít dopravu zdarma.


Zákazníci hodnotí nejlépe řady Bébé-Jou, Luma a Bumbo.

Nabízíme barevné dětské nočníky s veselými motivy, dětská sedátka na wc či dětské redukce na wc nebo také praktické dětské schůdky a stupínky k umyvadlu. Dupačky Klasické kojenecké oblečení - kalhoty od ramenou až po špičky nohou. Pohodlné, nikde netlačí, nevyhrnují se, neomezují v pohybu.


UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci, z nařízení vlády je od 16. Naše vzorkovna je pro maloobchodní prodej i jakoukoli návštěvu uzavřena. Platba na místě při odběru zakázek z eshopu je možná pouze kartou.


WC sedátka SOFT CLOSE - s brzdou. Dětské sedátko na WC protiskluzové Pejsek a Kočička žluté.

Duroplast je vysoce kvalitním druhem plastu. Zmenšovací sedátko na WC pomůže Vašemu dítěti s nácvikem na velký zácho redukce je univerzální na všechny typy prkének, má protiskluzovou úpravu,. Najdete u nás záchodová sedátka levná i velmi pevná vyrobená z kvalitního tvrzené plastu. Pracují pomocí hydraulického systému, kdy víko i sedák dopadá pomalu a tiše na klozet. Prkénka na WC můžeme zakoupit na našem eshopu.


The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. Právo na změny vyhrazeno. Vaše nastavení prohlížeče zakazuje používání cookies.


Chcete-li na straně používat všechny. Nyní můžete v nabídce eshopu Dětský Svět vybírat také barevné dětské nočníky s veselými motivy, dětská sedátka na wc neboli redukce na wc nebo také praktické dětské schůdky a stupínky k umyvadlu. Nočníky jsou vyrobeny z nezávadných a snadno omyvatelných materiálů a Vašemu dítěti přinesou maximální pohodlí. Dětská sedátka jsou jedinečně vyrobená tak, aby seděla na většinu typů WC. Díky protiskluzové úpravě je používání snadnější.


Pre handicapovaných sú dosky vybavené špeciálnymi. Každá korunka se počítá.

Nejprve zjistěte značku a tvar keramiky, poté změřte rozteč upevňovacích šroubů a šířku i délku klozetu. Cenově dostupné sedátko na většinu WC. WC SEDÁTKO S MOTIVEM ŠTĚŇATA – skladem.


V této kategorii naleznete spousty dětských prkýnek na wc , které se hodí téměř na všechna záchodová prkýnka. Skvělý pomocník v domácnosti pro vaše nejmilejší dět. Když si všimnete, že se dítě chce vzdát plenky, je radost veliká. Mnozí rodiče se těší na konec neustálého přebalování, takže rádi pomohou dítěti s přechodem na nočník.


Frýdek-Místek, cena 150Kč, od adelazabojova na Sbazar. Popis: Prodám dětské sedátka na WC modré a zelené,umisťují se přímo na záchodovou mísu,kde dobře drží díky protiskluzovým patkám,má i výlisek za který lze zavěsit na háček,použitelné na běžné záchody,použité,ale stále hezké a použitelné,bez vacena za.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky