pátek 27. května 2016

Narex asv 182a

By using this website you agree. Nový, silnější motor s robustní celokovovou převodovkou zvyšuje utahovací. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts.


Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. From Generators to Rugs to Bedding.


Dangerous Idiots Tree Felling Fails With Chainsaw ! Tree Falling on Houses and Head - Duration: 9:42. Vrtací šroubovák se silným krouticím momentem - ASV 18-2A Basic (T-Loc) Přednosti ASV 18-2A Basic (T-Loc) vhodný pro průmyslovou výrobu, montáže a údržbu nový, silnější motor a robustní celokovová převodovka zvyšují utahovací výkon stroje a prodlužují jeho životnost hliníkové pouzdro převodovky a několikanásobně uložené vřeteno zvyšují. Aku vrtačky a šroubováky) Hodnocení produktu: (). Podobné fráze na Sleviste.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Narex ASV 18-2A - Heureka. Veškeré informace o produktu.


NAREX záruka spokojenosti a kvality. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ve všech ohledech významně dotahuje dosavadní lídry a do nejsledovanějšíc. Popis produktu:- vhodný pre priemyselnú výrobu, montáže a údržbu- nový silnejší motor a robustná celokovová prevodovka zvyšujú uťahovací výkon stroja a predlžujú jeho životnosť- hliníkové puzdro prevodovky a niekoľkonásobne uložené vreteno zvyšujú stabilitu a tuhosť celého prevodového ústrojenstva- 2. Zboží není určeno k prodeji.


ASV 18-2A (T-LOC) 13mm vrtací šroubovák se silným krouticím momentem. Popis Další informace Recenze Dotaz na produkt. Množství v balení: ks. Ah nebo s 2x0Ah baterkou.


Chtel bych se zeptat, zda s ni nemate nekdo zkusenosti. Jestli se vyplati vzit tu s tou vetsi baterkou nebo to uz neni zas takovy rozdil? Chystam se na prestavbu domu, tak tam ji asi vyuziji.


Mam strach, aby kdyz koupim. Vhodný pre priemyselnú výrobu, montáže a údržbu nový silnejší motor a robustná celokovová prevodovka zvyšujú uťahovací výkon stroja a predlžujú jeho. Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky