úterý 24. května 2016

Hřejivé polštářky

Povlaky na polštářky tvoří 1 bavlna a vyplňují je pohankové slupky, špaldové slupky, třešňové pecky a bylinky. Navíc si můžete vybrat ohřívací polštářky ze možných variant, na ruce, na nohy a na bedra. Vše je v dnešní době především o matriálech.


Polštářky se dělí na jednorázové a opakovatelně použitelné. Aktuální informace o zasílání balíčků! Balíčky odesíláme 2x týdně a to v pondělí a ve čtvrtek v 8h ráno.

Velmi praktické jsou gelové polštářky různých tvarů a velikostí, které můžete buď nahřát nebo vychladit podle potřeby. Dostupné jsou i dětské varianty ve tvaru roztomilých zvířátek. Fast delivery available. Types: 250g, 500g, 900g, 3. Chcete maximální tepelný komfort pro svá chodidla? Kupte si hřejivé termovložky do bot.


Před použitím doporučujeme dát si váček na chvíli do kapsy nebo na jiné polo-uzavřené místo, aby se do něj dostal vzduch. Promáčknutí plíšku uvnitř tekutiny způsobí jeho zahřívání až do teploty asi 50°C-50°C na dobu minut. Nahřívací polštářky do mikrovlnky, hřejivý polštářek, hřející polštářky pro úlevu od bolení bříška miminka.

Internetový obchod E-POLSTARE. CZ používá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Vítejte na webových stránkách s produkty společnosti The HEAT company.


Na těchto stránkách naleznete veškeré informace o distribuovaném zboží The HEAT company do České republiky. Náplasti jsou určené pro jednorázové použití, polštářky je možné nahřívat a mrazit opakovaně. Nezapomeňte je vždy vložit do látkové pleny, či ručníku, ať vám teplo, či velký chlad nepodráždí pokožku v místě přiložení gelového. Ve spoustě obchodech, ale také v lékárnách, se dají koupit hřejivé gelové polštářky nejrůznějších velikostí, barev a tvarů.


Tyto polštářky mohou hřát jednorázově i opakovaně pomocí plíškového aktivátoru. Jejich cena není nikterak zdrcující, pohybuje se řádově v desítkách. Cherry Cervico, hřejivý polštářek. Hřejivé gelové polštářky. Působí blahodárně při zdravotních potížích: ulevují od bolestí břicha nebo za pomohou při menstruačních bolestech, žaludečních křečích, odblokují ztuhlou šíji a prohřejí zátylek při bolestech hlavy.


Přírodní přípravky určené pro vaše pevné zdraví. ColdHot Pack je opakovatelně použitelný gelový obklad pro využití léčebné síly tepla a chladu. Balení je včetně textilního obalu. Obsahuje bezpečný netoxický gel, z biologicky odbouratelný. Lidl nabízí v akci hřejivé polštářky , které jsou ideální do kapsy bundy nebo do kalhot.


Každý polštářek hřeje až minut a lze ho použít až tisíckrát.

Teplo se aktivuje stisknutím polštářku, pro uvedení do výchozího stavu stačí hřejivý polštářek z. Třešňovými peckami plněné hřejivé polštářky po nahřátí vyzařují tzv. Teplé třešňové polštáře stimulují krevní oběh a působí hloubkově na svaly, čímž je uvolňují a lépe prokrvují. Kapesní polštářky se aktivují vzduchem, takže je můžete použít kdekoli a kdykoli.


Nebo když v zimě potřebujete rychle zahřát prokřehlé prsty. Tyhle malé zázraky sice seženete v obchodě, ale věřte, že sami si je vyrobíte za zlomek ceny. A nezabere vám to víc než pár minut!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky