středa 4. května 2016

Gastro plynový sporák bazar

Sleva na libovolnou sestavu při koupi kusů THERMA. Plynový sporák Alba Hořovice s el. Sporák je vybaven plynovou troubou. Skladem máme více druhů sporáku.


Prodám nové gastro hrnce s poklicí, s vícevrstvým dnem, vhodné pro elektrický, plynový a keramický sporák , některé i pro indukční sporák.

Dostupné (ceny s DPH): - Kapacita 1L - € - Kapacita L - € - Kapacita 1L – 2€ - Kapacita 1L - 3€ Pokud máte zájem o podrobnosti,. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Rozměry S70cm H85cm V80cm.


Výkonné profi hořáky až kW a velké trouba zajistí přípravu teplých jídel pro Váš gastro provoz.

Vhodný do gastro zařízení typu restaurace, jídelny, vývařovny, bufety, občerstvení, hotely, penziony, fast foo závodní, firemní a podnikové stravování, potra. Prodám plynový sporák Mora obyčejný, s elektrickou troubou (trouba není horkovzdušná). Použitý roky, v dobrém stavu, plně funkční. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. OTVÁRACIE HODINY: podľa individuálneho dohovoru.


Termín návštevy si dohodnite vopred telefonicky na vyššie uvedenom čísle. Ostatní - Sporak gastro bazar. Kombinovaný sporák REDFOX. Stolní sporák SP GL.


Nabízíme široký sortiment a výborné ceny. Výhodná chladící technika. Profesionální gastro vybavení. Nakupujte u nás levné a kvalitní lednice, mrazá.


Další modely na vyžádání.

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z 9inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vysoce profesionální zařízení vhodné do gastro provozů a potravinářské výroby. Do provozoven typu : restaurace, jídelny, vývařovny, hospody, pohostinství atd. Specifikace:příkon hořáků kW.


Počet hořáků každý o rozměru 2x 6mm. SPORÁKY, Gastro -netshop. Foto sporák před dílenskou opravou. Vyčištění, oprava elektroinstalace, plynových rozvodů a hořáku, povrchová úprava, výměna opotřebených součástí.


Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Užíváme cookies, abychom Vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky