pátek 27. května 2016

Profi myčka nádobí bazar

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Gastro profi myčka ATA AFInzerát byl odebran z oblíbených. Vestavná myčka SIEMENS SN678X36TE Inzerát byl odebran z oblíbených.


Nabízím profesionální spádovou myčku skla a nádobí zn.

Vhodná do gastro provozoven typu: restaurace, jídelny, vývařovny, bufety, občerstvení, fast foo pizzerie atd. Profi myčka nádobí , označovaná také jako průmyslová myčka na nádobí , je vhodná pro mytí příborů, skla a stolního nádobí. Najde své využití v provozech, kde se každodenně myjí stovky i tisíce kusů. Jedná se o restaurace, bary, kavárny, může ale sloužit také jako myčka na nádobí do školní kuchyně. Barová profesionální myčka BD46DGT.


Dvouplášťová profi myčka na drobné nádobí a sklenice BD DGT. Malá profesionální myčka od výrobce ELFRAMO.

Kvalitní, spolehlivá a cenově dostupná profi myčka do každého baru s košem 4x 4mm. Doba trvání mycího cyklu zhruba minuty. Profi gastro myčka MBM LF 55: Myčka je v dobrém stavu,celonerezová,izolované dveře,mycí cykly,horní i dolní mycí ramena,automatický dávkovač oplachovacího prostředku,napětí 3V,rozměry 575x600x83rozměry vnitřního koše 500x500. Elektro - Profi myčka bazar. PROFI myčka skla nádobí ELETTROBAR.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Přisávání mycího a oplachového prostředku. Naše firma nevykupuje použité gastro zařízení. Z drtivé většiny se jedná o zařízení, které. U nás 250obědů za 3hod.


Koupím podstolovou,nebo menší profi myčku nádobí do letního provozu s odpad. Rozumná cena, hledám, koupím. Bazar myčky nádobí v bazaru bílého zboží.

Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levné myčky nadobí. Celonerezové… Varný kotel plášťový 150lt! Tunelové myčky nádobí slouží na mytí stolního nádobí.


Prodám plně funkční myčku nádobí. Naplněný koš 5x 5mm se zasunuje do mycího tunelu a tím je zahájen mycí proces. Nasazení těchto myček doporučujeme do provozů nad 5jídel za den.


Zadejte prosím e-mailovou adresu, kterou jste zaregistrovali. Poté vám zašleme nové heslo. Možno dovézt nebo zaslat. Myčky nádobí , Gastro- zařízení pro gastronomii. Při provedení na 2V pro velký odběr nutný samostatný přívod a jistič A. Myčka dodávaná s káblem pro napojení do vypínače.


Sponzorované odkazy myčka nádobí profi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky