pondělí 23. května 2016

Ústní sprcha braun

Ústní sprcha braun

Nejmodernější a zároveň nejprodávanější model ústní sprchy na trhu. Zabraňuje zánětům dásní a jejich následnému krvácení. Pulzující proud vody navíc dásně masíruje a zlepšuje tak krevní oběh. Vybírejte si Ústní sprchy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Sencor účinně odstraňuje bakterie, zbytky jídla a zubní plak usazený v mezizubních prostorech, kam se běžným kartáčkem nedostante. Díky své skladnsoti je skvělým pomocníkem i pro ty, kte. Jednou z takových věcí je i ústní sprcha. Ne, ústní sprcha nenahradí zubní ani mezizubní kartáček. Ano, ústní sprcha může zlepšít zdraví Vašich úst a dásní.


Skvěle také pomáhá při čištění rovnátek. Výborně pomůže těm z vás, kteří máte zubní implantáty nebo můstky. Používání ústní sprchy Vám.


Podle zvolené intenzity můžete sprchu používat k čištění mezizubních prostor, masáži dásní nebo čištění fixních rovnátek. Výhodou čištění proudem vody je, že se dostane i do těžko dostupných míst. Pulzní režim pomáhá odstraňovat zbytky jídla a plak, masíruje dásně a zabraňuje jejich krvácení. Vhodné i pro rovnátka a můstky.


Kombinuje tedy sprchu s elektrickým zubním kartáčkem. Součástí jsou trysky Nozzle Jets a dále jeden takzvaný Power Tip. Braun - poradna, diagnózy Zde je poradna o tématu: Ústní sprcha Braun 85. Hodnocení produktu: (4recenzí).


Komu se doporučuje používat ústní sprcha ? Doporučuje se osobám se zubními implantáty, mosty i korunkami. Jaké značky ústních sprch jsou nejpopulárnější? Mezi nejpopulárnější značky patří Panasonic, Braun , Philips, Oral B. Zdá se mi, že stejnou fun.


Pro odstranění 1 zubního plaku používání klasického kartáčku nestačí. Proto vyvinul Oral B speciální ústní sprchu, která vyčistí i mezizubní prostory a další místa, která kartáček vynechal. Oral B Oxyjet MD využívá jemného proudu vody s technologií mikrobublinek pro důkladné odstranění bakterií zubního plaku.


Proti zubnímu plaku bojuje pomocí milionu mikrobublinek se směsí vody a vzduchu, kterými čistí celou ústní dutinu. Model ústní sprchy Oxyjet využívá jedinečnou technologii mikrobublinek k likvidaci anaerobních bakterií zubního plaku. Okysličená voda vytváří mikrobublinky, které působí na bakterie plaku a tím je likvidují.


Popis: Ústní sprcha Waterpik Whitening Professional dosáhne tam, kam jiné bělící prostředky nemohou. Obnovuje během irigace přirozenou bělost zubů i na těžko přístupných místech. Oral-B OxyJet ústní sprcha MD20.


Pro čištění mezizubních prostor pomocí jednolitého proudu, který snadno pronikne do mezizubních prostor a odstraní odtud povlak. Oral - B Oxyjet MDje ideálním doplňkem zubního kartáčku při péči o ústní dutinu. Tato ústní sprcha vytváří miliony mikrobublinek, které vyčistí každé místo v ústní dutině a zničí bakterie zubního plaku.


V kombinaci se zubním kartáčkem výrazně omezuje krvácivost dásní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky