pondělí 30. května 2016

Jednofázové indukční varné desky

Varné desky používají ke svému chodu dva typy energie – plyn a elektřinu. V kategorii elektrických pomocníků se dále rozlišují samotné elektrické desky a tzv. Každý ze tří typů spotřebiče má samozřejmě své.


Indukční varné desky nabízejí zákazníkům mnoho praktických funkcí, aby naplnily očekávání zákazníka a jeho požadavky po pohodlí a komfortu. Vybírat desku byste si také vy měli primárně podle toho, jaké funkce nabízí.

Níže najdete výčet možných funkcí, které varné desky nabízejí. Některé z nich dnes mají indukční desky automaticky. Nejlepší indukční varné desky. V předcházejících letech patřil segment indukčních desek k výběrovému zboží určenému jen těm nejmovitějším zákazníkům. Dnes jejich ceny a ceny nádobí pro ně určeného poklesly natolik, že si je může pořídit každý.


Citlivé dotykové ovládání vždy zajistí, že teplotu změníte pohodlně, během pár sekund a jediným pohybem. Díky tomu můžete připravit dokonalou omáčku nebo rozpustit čokoládu. Naše indukční varné desky sice ještě nedokážou zázraky, ale ve srovnání s konvenčními varnými deskami se přesto dokážou pořádně blýsknout.

Využívají technologii přenášející energii přímo do magnetického dna nádobí, takže jsou energeticky velmi účinné a rychlé. Máme dokonce i přenosnou indukční varnou desku, kterou lze snadno přemístit. Elektronický omezovač výkonu, konkrétní varné desky , Vám umožní tuto desku připojit k napětí 2V do okruhu se. Před přichycením desky montážní sadou je někdy nutné nalepit těsnění na místo, kde se varná deska dotýká pracovní desky. Snad jediný problém, který by při usazení desky mohl nastat je, že jeden nebo dva rohy varné desky trochu vyčnívají nahoru.


Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné indukční varné desky Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší indukční varné desky Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v indukční varné. Naše inovativní indukční varné desky Siemens s dotykovým ovládáním vám umožní vařit snáze, čistěji a bezpečněji. Díky intuitivnímu ovládání se z vašeho vaření stane zábava! Nové indukční desky Mora snadno nastavíte na jednofázové připojení.


Jestliže vaše hlavní pojistky pro domovní přípojky nedovolují proud o A, pak je možné aktivovat na varné desce funkci omezovače celkového výkonu, aby nikdy nedošlo k překročení A. Deska se tak hodí i do panelákových bytů. Při vaření využívají princip elektromagnetické indukce, díky čemuž nevzniká teplo v desce, ale přímo ve dnu nádoby. Snižují se tak tepelné ztráty a vaření je opravdu úsporné. Oproti klasickým elektrickým deskám navíc pracují indukční desky o poznání. Věnujte méně času ovládání varné desky a více vaření.


Funkce flexMotion si pamatuje stupeň ohřevu pro jednotlivé kusy nádobí, takže s nimi můžete po varné desce volně pohybovat a teplota na nové varné zóně se automaticky přizpůsobí. Indukční varná deska kombinuje maximální komfort, nejvyšší bezpečnosti a minimálních energetické ztráty.

Zde se můžete informovat o našich produktech. Připravte se na montáž varné desky. Zapojujte do kuchyňských linek o tloušťce 30–mm. Zejména indukční varné desky potřebují dostatek volného místa na spodní straně, kde mají větráky. Jen tak se mohou správně chladit, nasávat a zpětně vyfukovat vzduch.


Uprostřed pracovní desky vyřízněte otvor s dostatečnou. Nehledali jste sklokeramické varné desky nebo elektrické varné desky ? Zapojení jakéhokoli typu varné desky (litinové, sklokeramické, indukční nebo plynové) vždy patří do rukou elektrikáře. Neodborné zapojení může způsobit zkrat a poškodit spotřebič. Zajímavostí je, že některé exkluzivní indukční varné desky jsou opatřeny dokonce zabudovaným odsávačem par (digestoří).


Tuto optickou nevýhodu vám ale vynahradí svou nepřilnavostí (nepopálíte se a přetečené jídlo se nepřipeče). A co víc, tyto varné desky neprodukují zbytečné okolní teplo (hřejí jen pod nádobou). Základem každé kuchyně je kvalitní varná deska, která výrazně přispěje k rychlému a snadnému vaření. Navíc s co nejmenší spotřebou energie.


Vyberte si přesně takovou, která odpovídá vašim představám – indukční , sklokeramickou, elektrickou, plynovou nebo kombinovanou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky