pondělí 2. května 2016

Stroj na výrobu domácích těstovin

Strojky na výrobu těstovin. Na první pohled se vám může zdát strojek na těstoviny poněkud zbytečný. Ale uvidíte, že chuť domácích těstovin je nenahraditelná.


Pokud jste fanoušci takovýchto domácích vychytávek možná si oblíbíte třeba i vařič vajec, o kterém jsme se rozepsali v tomto článku. Zabýváme se prodejem a profesionálním servisem strojů na výrobu těstovin italského výrobce La Parmigiana S.

Tyto stroje jsou schopné vyrábět těstoviny různých velikostí a rozmanitých tvarů. Klíčovým hlediskem je pro nás množství vyráběných čerstvých. BOTTENE vyrábí BIGOLARO do dnešních dnů. Gastronomické provozy opatřené nabídkou domácích těstovin se těší stále větší oblibě, proto Vám nabízíme vysoce kvalitní stroje na výrobu těstovin. Jsou nepostradatelným pomocníkem provozoven, které zabezpečí rychlé vymísení těsta pro výrobu domácích těstovin , provede vytvarování různých druhů a velikostí.


Výhodou je snadné ovládání. Regina má dva vstupy pro otáčení.

Připravíte si pouze těsto dle přiložené kuchařky a poté nasadíte na stroj zvolený nástavec a pouze stiskněte tlačítko a vše ostatní za vás zajistí automatické režimem. Knoflík s počítadlem tlouštěk (rozsah tloušťky 0-mm). Připevnění ke stolu, samomazná ložiska. Kromě klasických strojků na těstoviny s válci, se na trhu setkáte také se stojany na sušení nudlí nebo struhadly či formami na výrobu některých druhů těstovin. Ty mohou být vyrobeny ze dřeva, plastu či silikonu.


Stzroj je praktický, rychlý a snadno použitelný. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


TIP: Důležité je dbát na minimální časy zpracování a odpočinku těsta, aby se zachoval ten nejlepší možný výsledek domácích těstovin. Stejně tak při přípravě plněných těstovin platí, že musíme pracovat rychle, aby nám těsto nezačalo osychat. Musíme se snažit slepit všechny strany co nejlépe a nejrychleji.


Paramentry stroje na výrobu těstovin : kapacita zásobníku stroje kg, produkce těstovin max. Plnička klobás na výrobu klobás, jitrnic, párků. Ak chceme náš gastronomickú prevádzku obohatiť o ponuku domácich cestovín, sú pre nás kompaktné stroje na výrobu týchto domácich cestovín nenahraditeľným pomocníkom, ktorý nám zabezpečí rýchle vymísení cestá na výrobu cestovín, ale aj vykoná aj vytvarovanie podľa rôznych druhov a veľkostí.

Výroba domácích těstovin je překvapivě jednoduchá. Na výrobu domácích těstovin budete potřebovat mouku, vejce, extra panenský olivový olej a strojek na výrobu domácích těstovin (cca 3Kč). Z ingrediencí zpracujete těsto na domácí těstoviny a použijete nakonec stroj na výrobu domácích. PASTADRIVE - Motorek ke strojku na těstoviny ATLAS 1WELLNESS, řady CLASSIC i DESIGN Pastadrive z řady MARCATO DESIGN je motorek, který se připevňuje na strojky pro výrobu domácích těstovin na strojcích MARCATO typu Atlas a Ampia (není v naší nabídce) pro zjednodušení a usnadní práce. Sami si profesionálně vyrobíte těstoviny z domácích surovin.


Základní recept pro mnoho kuchařů. Opravdu jednoduchý recept na těsto. Můžeme z něj připravovat jakékoliv tvary těstovin a to včetně italských. Ideální pro přípravu čerstvých těstovin , šířka těsta 1mm Knoflík reguluje tloušťku těsta od mm do mm Dvojitý nůž umožňuje získat. MARCATO Hnětací lopatka MIXINGKIT pro strojek na výrobu domácích těstovin REGINA ATLAS a WELLNESS.


Pomocí této hnětací lopatky snadno přeměníte strojek na výrobu dutých těstovin MARCATO REGINA ATLAS na hnětací stroj , pomocí kterého připravíte těsto na domácí těstoviny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky