pátek 20. května 2016

Kontejner na granule zdarma

Kontejnery na krmivo jsou velice praktické pro snadné skladnování krmiva. V těchto kontejnerech zůstává krmivo stále čerstvé. Další výhodou je snadné dávkování krmiva pro psy. Vyřešte to, jednou pro vždy, zásobníkem na granule.


Krmivo tam bude hezky v bezpečí jak před vašim chlupáčem, tak před nechtěnými návštěvníky. V naší nabídce najdete kontejnery v různých velikostech a stylech.

Být PROFI a mít nabídku pro domácí ZOO, to chce dřít jako kůň a neusnout na vavřínech. Svědčí o tom desetitisíce spokojených recenzí, a hlavně už osmé vítězství v exkluzivní soutěži Shop Roku v kategorii Chovatelství a Hobby. V této kategorii naleznete praktické konternery a zásobníky na krmivo, granule pro psy, tak zůstávají stále čerstvé. Psí granule skladujte na suchém a tmavém místě, ideálně se stálou teplotou.


Vhodným prostorem je spíž nebo sklep. Místnost by však neměla být vlhká. Pokud jsou granule pro psa dlouhodobě vystaveny vysoké vlhkosti, začnou ji absorbovat i do sebe.


Lepší trvanlivost a čerstvost granulí podpoříte také tím, že je budete.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Belcando Box na granule pro psy. Dočasně vyprodáno - 2Kč.


Praktický kontejner na krmivo, granule a jiné potraviny. Zásobník díky speciálně navrženému vysokému korpusu zavíranému na klapku… 4Kč – 5Kč v obchodech Porovnat ceny. Multibox 3L bílý 1Kč.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Jde o dokonalou volbu pro uložení krmiva. Díky hermetickému uzavření se udrží krmivo čerstvé a zachová všechny potřebné vitamíny. Kontejner má praktický otvor a odolné držadlo pro snadnou manipulaci. Víko lze otevíratdvěma způsoby. Krásné plastové kontejnery, barely na granule pro psy.


FEEDY Kontejner na granule 26l. Allnature Maelson box na krmivo, kg.

Barely, kontejnery na granule , ForDogs. Uzavíratelný zásobník na granule. Curver Kontejner na krmivo pro psy 54l. Jídlo je jedním z příjemnějších okamžiků dne každého zvířete. Neváhejte a vyberte si právě položku: Kontejner na krmivo kg - KOČKY CURVER!


Perfektní kvalita, skvělá cena! Garance bezproblémových reklamací, perfektní doručitelnost zásilek. Pokud máte rádi všechno hezky na jednom místě, určitě oceníte šíři naší nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky