úterý 24. května 2016

Candy myčka

Objevte naši další hvězdu Itálie, myčku Candy Smart Door. Po skončení cyklu se dvířka myčky pootevřou, takže zbytková pára a vlhkost se dostanou ven a nádobí. Myčky CANDY skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Intuitivní myčka Candy Brava s vylepšeným funkčním designem. Myčka se také nespustí, pokud v ní zůstala voda. V takovém případě ji restartujte – dlouze zmáčkněte spínací tlačítko.


Myčka by po restartu měla zbytkovou vodu odčerpat. Pokud to neudělá, odšroubujte a vyčistěte odpadní síto i čerpadlo na dně mycího prostoru. Jestli ani to nepomáhá, odčerpejte vodu ručně.


Myčka CANDY CDPN 2D360PW s panelem je ideální pomocník do vaší domácnosti. Mezi hlavní přednosti myčky patří množství moderních technologií, které se postarají o dokonale čisté nádobí. Ušetří vám tak spousty času a námahy při zdlouhavém mytí nádobí.


Všechno si musíte rozmyslet, abyste byli připravení ještě předtím, než vůbec nějaký spotřebič koupíte. Najděte to nejideálnější místo, které pro jistotu několikrát přeměřte a napište si, jakou hloubku a šířku může myčka mít. Dále se ujistěte, že bude možné napojení na odpa přívod vody i elektrické. Candy Trio je tvořen varnou deskou se plotýnkami, troubou o objemu litrů a pohodlnou myčkou.


Vše ve standardních rozměrech. Pojme až sad nádobí. Co se týká spotřeby elektrické energie, ta jí mírně nadprůměrná. Vody spotřebuje naopak méně než je obvyklé.


Je vybavena většinou funkcí, chybí ji pouze dětská pojistka. Zjistili jsme, že mezi nejoblíbenějšími a nejvyhledávanějšími myčkami nádobí dominují značky Bosch, Beko, Indesit, Candy a Siemens. Když se rozhodnete, že si myčku pořídíte, musíte si být jisti, co od ní budete chtít, co by měla umět a kolik na to můžete vyčlenit finančních prostředků.


Kvůli stěhování nebyla nikdy zapojena a nyní je navíc. Dopravu si řeší ideálně kupující. K odběru v Městě Albrechtic. Myčka Bosch SMV68MD02E je opatřena příborovou zásuvku Vario, která uvolní více místa v dolním koši, a je perfektní jak pro naběračky, tak i malé šálky na kávu. Myčka disponuje kapacitou pro sad nádobí, rychlým programem na minut a funkcí Express mytí s úsporou času a energie.


Ovládána je pomocí digitálního. Tenhle spotřebič udrží krok s ďábelským tempem. Volně stojící myčka Candy CDP 2L9W nabízí programů – včetně rychlého, který celou proceduru mytí zvládne za pouhých minut. Pospícháte ještě o fousek víc?


Candy myčka

Využijte funkci Express. Jestliže máte rádi slunnou Itálii, značka Candy vám může být velmi sympatická. Od té doby se značka posunula mílovými kroky kupředu, a tak mimo praček vyvíjí kvalitní sušičky, ledničky, spotřebiče pro.


Je to rychlejší a pohodlnější způsob, než po telefonu. Po nahlášení údajů se Vám naše operátorky samy ozvou a sjednají si s Vámi termín návštěvy. Objem myčky se udává v počtu sa které myčka umyje na jeden cyklus mytí. Nejčastěji bývá sa sad a sad.


Jedna sada nádobí obsahuje jeden velký talíř, jeden hluboký talíř, jeden malý talíř, hrnek, sklenici a jednu sadu příborů. Myčka nádobí má také odlišné energetické třídy. Ty jsou na každé myčce.


Jedná se o automatické pootevření dvířek na konci cyklu. To znamená, že jakmile bude nádobí umyté, dveře se na pár centimetrů otevřou. Díky tomu se proud chladného vzduchu dostane dovnitř spotřebiče a dochází k efektivnímu a přirozenému oschnutí.


Můžete díky ní strávit více volného času s vašimi blízkými.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky