pondělí 23. května 2016

Blok na nože se štětinovou vložkou

Tento blok se štětinovou vložkou je vhodný pro umístění - nožů podle tvaru čepele o délce až cm. Chcete vědět, zda je cena 8Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Bezpečný způsob skladování nožů.


Blok s vyndavací štětinovou vložkou představuje nejlepší a nejbezpečnější způsob skladování kvalitních kuchyňských nožů. Praktický držák kolem celého bloku. Všechny nože tak máte vždy po ruce a současně chráníte jejich ostří.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Parametry produktu: - EAN , ID produktu. Detailní popis produktu POPIS.


Blok obsahuje štětinovou vložku, ve které se pohodlně uskladní až nožů bez toho, aby se poškrábaly nebo otupily. Vybírejte si Bloky na nože podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vhodné pro všechny druhy nožů. Vložku lze mýt v myčce nádobí. Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi.


Na objednání Doprava zdarma. Nakoupíte, vyzkoušíte a zaplatíte do dní Nově můžete platit Twistem. Blok se štětinami je jeden z nejbezpečnějších způsobů jak skladovat kvalitní kuchyňské nože.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Wireworks KnifeSpoon. Blok na nože z bukového dřeva a štětin. S WMF si domů přinášíte tu nejvyšší kvalitu: německá preciznost a nejmodernější technologie značka WMF pro nás vyrábí již přes 1let Vyrábí nádobí a kuchyňské spotřebiče z. S tímto blokem se štětinami na nože můžete v integrovaných štětinách uchovávat až nožů - toto skladování je bezpečné a ohleduplné k čepelím. Váš nábytkový vyhledávač Kategorie.


Povrch stojánku je z plastu v červené barvě s plastovou vložkou na zapichování nožů. Stojan na keramické nože Red Culinaria. Dřevěné bloky na nože i magnetické desky na odkládání nožů najdete v naší nabídce samozřejmě také. Máme je v mnoha typech a různých velikostech. VIALLI DESIGN 900B Sada nožů v černém bloku.


Krájení, sekání a vlastně jakákoliv příprava potravin bude odteď opravdu hračka. S noži od WMF se můžete spolehnout na to, že vás bude vaření bavit. Ale pozor ať se neříznete, jsou. Se značkou Bambum je stolování snazší a stylovější.


Součástí balení je i praktický blok na nože se štětinovou vložkou , kterou je možné mýt v myčce na nádobí. Nože však myjte pouze ručně. Před uschováním nožů do bloku nechte nože řádně vyschnout.


Dřevěný blok na nože se štětinovou vložkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky